Казийски отново отсвири националния отбор

Не вдигал телефона на Пламен Константинов, не му и връщал обажданията
4 мар 2015 09:29,
18
Казийски отново отсвири националния отбор
Снимка: архив Булфото

Матей Казийски не отговаря на телефонните обаждания на Пламен Константинов-Гибона. Това става ясно от интервюто на националния селекционер по волейбол пред TV7.

"Имахме среща миналата година и разговорът ни бе за предстоящата, тоест за тази, която тече в момента", започна Константинов. "Постигнахме уговорка да се чуем, ако все пак размисли за световното първенство. 1% шанс да имаше, трябваше да го използвам", допълни той.

Селекционерът пробвал да се свърже с Казийски три-четири пъти, но без успех. Волейболистът не върнал и обажданията.

"И се получи ситуация, в която аз не знаех дали ще мога да го ползвам. Между другото преди половин час пак го потърсих и той пак не ми отговори", каза Гибона.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОООКЛУК
12
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И Казийски и Бербатов са ***! Да не стъпват повече в България, не в националния отбор.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
13-ти Абе оня ден се скъсахте да възхвалявате безродника Бербатов, който не иска да играе за България, а сега плюете Казийски по същата причина. *** *** племе!
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе защо му се молите на тоя лигльо.отсвирете го и толкоз
9
1
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Всъщност инджинера , Ганев и сие не искат Казийски. Целта е само при очаквания провал на първенството на което сме домакини---да има друг виновен.
8
14
 
6
 
! Отговори
Моя преди 9 години
Ами всъщност, кой го помни тоя вече, а и отбор от ветерани не ни трябва - то си е друг филм. Колкото до възпитанието му, без коментар...
7
1
 
16
 
! Отговори
Пацо преди 9 години
Уважавайте решението на човека! Каза преди 2 години Чао и стои на думата си! За разлика от други, вкл. и в др. спортове, които се гърчеха и отмятаха от думите си като закоравели нашенски политици! На Стойчев изобщо не му дадоха време, защото искаше могернизация на волейбола ни. Промяна в организацията, методиките, финансирането... На пиявиците във федерацията това ест. не им хареса. Матей просто каза, че не иска и не може да бъде част от тази с-***! За разлика от Гибона...
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е много спорон - в предишни години отборът е бил подмалдяван. Кубинците имаха годиин когато "изчезнаха", защото подмалядавах отбора си. Други нации - също.
5
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Федерацията не е Само Лазаров и Ганев, улитамума - аз няма да играя ако не е Стойчев - е неприемлив. Пък точон Стойчев нищо не постиган като Треньор, Пранди и Стоев поне ни класираха 4-в света, а със Стойчев в най-добрите му мигове едвам се добутахем 6-ти и то на ЕВрото а не наОЛимипадата-
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бат' МиткоРаботата на националния треньор не е да тренира младежите и тепърва да ги учи на занаят. Неговата работа е да събере най-добрите и спрямо техните качества да прилага тактиките за нападение и защита.Иначе Казийски може да е надценен, но евала му правя, че се изплю в мутрите и оте*а всички ченгета във федерацията.
3
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
зА КАКВО СЕ ЗАНИМАВАМЕ СТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, ПОСТАВЯ УЛТИМАТУМИ НА ФЕДЕРАИЦЯТА АКО НЕ БЪДЕ ЕДИ КОЙ СИ ТРЕНЬОР АЗ НЯМА ДА СЪМ ВАНЦИОНАЛНИЯ- ТАКЩИВА НА ЗАПАД ДЕРЕКТНО ГИ ИЗХВЪРПЛРЯТ ЗАВИНАГИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ. ОТКАЗА СЕ ОТ НАЦИОНАЛИНЯ В РЕШИТЕЕЛН МОМЕНТ НИЩО НЕ МУ ПРЕЧЕШЕ ДА ИЗЧААК ОЛИМПИАДААТ И ДА СИ ПРАВИ БОЙКОТИТЕ СЛЕД НЕЯ.
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За какво да му вдига телефона,Пламен е един слуга на Лазаров и Ганев, не е спрял да ги защитава,нека си видят оаканите ***,за какво да се връща Казийски,за да се правят на големи специалисти на негов гръб ?
1
13
 
10
 
! Отговори
Бат' Митко преди 9 години
А защо изобщо се занимаваш с този дри*льо? Имахме толкова добри играчи,които федерацията в лицето на Лазаров и оня ***-Ганев, съсипаха. Извикай младите момчета и ги тренирай,нали затова си там. Мотивирай ги да играят. Те могат но няма кой да им даде шанс. Един спорт имахме,на който се радваше цяла България и тези двамата го съсипаха!