Сектор Г изригна: "Левски" да гние във втората шестица!

"Да не ни учат на морал онези, които печелят "честно" с 8:0"
16 мар 2015 13:42, Красимир Ангелов
54
Сектор Г изригна: "Левски" да гние във втората шестица!
Снимка: Булфото

Феновете на ЦСКА се заядаха с вечния съперник "Левски" и излязоха с декларация по повод загубата на "армейците" с 0:2 от Ботев (Пловдив), която изпрати "сините" във втората шестица на "А" група.

В нея те заявиха, че са изпратили "100-годишния тумор да гние" при слабаците и успокояват своите съприници, че през следващия сезон отново ще има вечно дерби, стига „сините“ да не изпаднат.

Привържениците подканиха футболистите да започнат да играят така, както те подкрепят отбора и обявиха, че всеки мач до края на кампанията ще е финал, тъй като шансовете за титла са реални.

Ето и декларацията на "червените фенове" без редакторска намеса:

"Армейци, истинската битка тепърва започва! Нищо не е свършило, никой от нас не трябва да се предава! Предстоят ни 10 финала, в които нашата подкрепа ще е изключително важна за отбора. Без нея няма как да бъде сложен край на лошата серия. Нека всеки от нас да счита всеки следващ мач за най-важния през сезона и независимо от всичко да бъде на стадиона, за да подкрепя ЦСКА!"

"Очакваме същия начин на мислене и огромна мотивация от страна на футболистите. Сега е техен ред да ни се отблагодарят за подкрепата, като ни зарадват с добри резултати. Но не забравяйте, че резултатите не са всичко във футбола! Да, ние сме ЦСКА и играем всеки мач за победа. Спомнете си в какво състояние беше нашият клуб преди само 2 години. Не забравяйте колко близо бяха до успех онези, които искаха да ни унищожат. Минахме през ада и въпреки всичко и всички, ние оцеляхме.

Това е нашата най-голяма победа, много по-ценна от точките и мястото в класирането! Завърнахме се в нашия дом - Сектор „Г” след две години отсъствие и отново нашата доминация е неоспорима! На 1-ви март стадионът в "Надежда” се оказа тесен за хилядите Армейци, а седмица по-късно въпреки загубата, десетки привърженици чистиха сняг от сутринта, за да може да се проведе мачът с Берое. Въпреки снега, въпреки новата загуба, Сектор „Г” отново показа какво означава безрезервна подкрепа.

След две загуби без отбелязан гол билетите се оказаха недостатъчни за всички фенове на ЦСКА, желаещи да влязат в „приятния кафез” в Коматево. Това са нашите победи! Бъдете и на всеки следващ мач, за да продължим да побеждаваме, както само ние можем! Към всички онези, които гледат под лупа и анализират последната загуба на ЦСКА“.

"Да, много от нас може би приемат загубата по-леко, знаейки, че с нея 100-годишният тумор на българския футбол беше изпратен да гние във втората шестица. Но няма да търпим да ни се четат уроци по морал от хора, участвали в десетки уговорени мачове и "черно тото".

"Няма да коментираме и онзи юноша и бивш футболист на ЦСКА, който заради 1 мач се отрече от клуба. Да не ни учат на морал най-вече онези, които си мислеха, че с „честна” победа с 8:0 ще бъдат шести. Е, не им се получи, догодина може да пробват с 80:0.... Не тъгувайте за дербитата – унижения ще има пак от другия сезон... ако са още в „А” група дотогава“, се пише в декларацията, която е подписана от всички фенклубове на "армейците“.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: ЦСКАЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма по- прости същества от футболните "фенове"