Гонзо подал оставка, Батков отказал да я приеме

Стойчо Стоев е на прав път, заяви синята легенда
Обновена: 17 мар 2015 14:06 | 17 мар 2015 09:39,
25
Гонзо подал оставка, Батков отказал да я приеме
Снимка: архив Булфото

Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо обяви, че си е подал оставката, но Тодор Батков е отказал да я приеме.

Така Гонзо ще продължи да бъде спортен директор на "сините", независимо че се издъни сериозно, след като Левски ще играе във втората шестица на първенството.

"Срещнах се със собственика на клуба Тодор Батков. Подадох си оставката, но той не я прие", разкри Георги Иванов пред "Меридиан мач".

„Нещата стават по-бавно, отколкото ни се иска. Това обаче не трябва да ни отказва от целите. Те са Левски да е силен отбор, а не да бъде 5-и в класирането. Продължаваме по план", обяви Гонзо.

Този сезон целта пред сините е Купата на България и обиграване на настоящия отбор, обобщи Гонзо, като по негово мнение футболистите играят силно. "Ще бъде голяма грешка, ако сега се повлияем от емоциите и тръгнем да заличаваме този Левски", допълни Гонзо.

"Според мен и Стойчо Стоев отборът върви в правилната посока и тепърва ще се развива. Целта е Левски да е готов за атака на титлата през следващия сезон", добави Гонзо.

Гонзо отказа да коментира мача Ботев-ЦСКА. По думите му сините сами са си виновни, че не са попаднали в първата шестица. "Проблемът ни дойде от факта, че допуснахме много грешки срещу слабите и средни отбори".

"Пак казвам - целта е Левски да играе силно и да радва феновете, а не да е 5-и или 6-и. Щом не сме първи, другото няма значение", завърши Георги Иванов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: оставкабатковгонзо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Левскар преди 9 години
Иво Тонев и Гонзо вън от Левски!
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да върнат името на Апостола, останалото не е важно. Коматево да не се правят на отнесени от вятъра, ами и те да връщат името на поета революционер.
19
1
 
2
 
! Отговори
арменски поп преди 9 години
От днес Гонзо е миризлив скункс. Официално от Господарите му връчили златния скункс за забележителни успехи с футболния "гранд" Уевски.
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сам ли си я е написал?
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чорбета май ще станете боксова круша и от сега почвате на чужди гробище да ревете.За какво се борите че не се сещаме вече?Още един резил като земете и ще почнете с деклараций до кой ли не.И г. атанасов ще извади една за световния заговор срещу вас и така вече 25 години като повредени латерни едни и същи простащини си лаете.Да са живи и здрави тройчо , син и чичо том те са ви направили кръста вие си го боднете сами.
16
3
 
3
 
! Отговори
абиджанец преди 9 години
Тоя сирийски имигрант ли е (отговор а/), индийски маймун ли е(отговор б), или е легенда на отбора на милицията(отговор в/)?При верен отговор ще се свържем с печелившите и ще осигурим автобус и екскурзовод за екскурзия до гетото в Пловдив. Все пак всички почитатели на отбора на "народа" и на "легендата" Гонзо трябва да се запознаят с родното място и първите стъпки на звездата. Така правят по света и у нас - за пример: Марадона. А тоя нашия е даже по-голям и от Меси. Говори със затворена уста:).
15
1
 
8
 
! Отговори
средец преди 9 години
нема какво да се притеснауват Уевски, 12 място им е гарантиран
14
1
 
9
 
! Отговори
До 12 преди 9 години
Голът му е срещу Северна Ирландия. За протокола. Не че има някаква разлика между Северна Ирландия и Люксембург в днешния футбол. Горе-доле на едно ниво са.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гондзьо, не подавай оставка. Доведи докрай святото дело, което сте започнали с Паткоф. Тази година в седмицата (втората), догодина борба да не изпаднете, а след още 1 година в Б група. Радостта на народа ще е огромна и на никой няма да липсвате. Няма да има и кой да резили името на Апостола по света и у нас. Гондзьо е национално богатство. Като си доведе делото си докрай може да се захване и с ЦЕЦА.
12
1
 
7
 
! Отговори
циганин преди 9 години
Тоя Гонзо дра ги ми читатели е братчед ми, от катуна е Дадахме го да рита кат малък щото крадеше от ярмата и се закачаше с прасето. Дядоми му беше фърлил око педофила му с педофил но онзи гонзи избягасега има мангизи и го дирим да го изцедим ама са прай че не е от наштеакого фана ша го щтракна. спортен меринджей станал ха хакак плямпа само с единия край наджуката помияресабалян го видях във филибетои му викам драсти оня са прай ша му разбия зурлата меринджейска и ша ми пасе патките у село
11
1
 
5
 
! Отговори
гост преди 9 години
Има ли въобще някъде в света по *** президент от Батков?!
10
1
 
14
 
! Отговори
дървен шоп преди 9 години
"Синя легенда"???Явно запалянковците на този отбор са доста изпаднали, щом подобна карикатура на футболист,треньор и спортен директор им е легенда.Той се "доказа" напълно и на трите позиции.Успехи - "зиро"(0).Чудя се само откъде го вади това самочувствие и на какво отгоре.Най-големия му успех през кариерата е едни събути ***, превързана глава и гол срещу ЦСКА и Люксембург(или Лихтенщаин:)).Във Франция,Хърватия и Турция му се смяха и го изгониха след няколко мача.Само във ФК"Левски" му се радват
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАКРИВАЙ
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
инженера пак разиграва номера. И дотам ли я докарахме, този полуграмотен столипиновец да е синя легенда? През този отбор за преминали стотици футболисти, които са дали много повече на клуба и на българския футбол, някои от тях даже си отидоха забравени, а ни натрапват този екземпляр чиито най-голям успех са няколко гола срещу ЦСКА и трансфер в Турция
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
карай гонзо, в българия всеки втори работи без пари и има да взима. а тоя приказки за титли ги забрави, оплченците не са освободили българия, опълченци не трябват и на левски, нито мунчовци, като тити!
6
1
 
8
 
! Отговори
минувач преди 9 години
Какъв Левски?Какъв спортен директор Гонзо?Всеки истинси левскар знае,че това подобие на футболен отбор днешния ФК -Батков е сбор от корумпета!
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гонзо бъди мъж, какви оставки след такива резултати, цялата футболна общественост не подкрепяме това действия!
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде Тити да поплаче?
3
0
 
11
 
! Отговори
Седем е добро число преди 9 години
Гонзо, по-добре си оди батко , корабът потъва - да не потънеш и ти
2
3
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Гонзовата не я...мислете.Пазарил съм го за...масажист на ФК Тайфун -Кривунделово,с опция да чисти и съблекалните,срещу солидна почерпка при равен или...победа.

Спонсорирани публикации