Центрирането ми е най-добро, хвали се Антонио Вутов

Най-близък в Италия му бил терапевтът Ерос
19 мар 2015 16:14,
8
Центрирането ми е най-добро, хвали се Антонио Вутов
Снимка: архив Булфото

Талантът на Удинезе Антонио Вутов даде обширно интервю пред клубната телевизия. В него юношата на Левски разкри на кого се възхищава най-много, за първите си стъпки във футбола, за мечтите си и още интересни неща.

„Най-добре се чувствам на позицията зад нападателите. За момента дрибълът и центрирането са най-добрите ми качества“, хвали се Вутов.

„За една година в Удине израснах много технически, но трябва да работя и във физически аспект“, подчертава българина. По думите му разликата между България и Италия най-вече е в храната и футбола. „Италианският футбол е много здрав, различен и доста по-труден“, обяснява талантът.

„Езикът също е много труден за мен. Когато пристигнах в Удине, не познавах никого и не знаех нищо“, разказва Вутов и допълва, че най-много му липсват семейството и роднините.

„След като разбрах за интереса на Удинезе, бях много щастлив, тъй като тук се работи отлично с младите таланти. В продължение на един месец в началото на сезона бях контузен, но след това изиграх доста мачове и вкарах пет гола. Треньорът Лука Матюуси е страхотен специалист и ни помага много. Разбирам се с всички в отбора, но най-вече с терапевта Ерос“, добави талантът.

Вутов разказа и как е започнал кариерата си. „От дете играя футбол с моите приятели и винаги съм си мислил, че ще бъда футболист“, започна футболистът.

„Кариерата ми започна в Мездра, където след три години преминах в най-големия клуб в България – Левски. Бях много щастлив и малко нервен, след като Викторио Павлов ме викна, за да дебютирам срещу Локомотив (София). Губехме с 0:1, но след това завършихме 1:1“.

Цялото интервю четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бе то и моето центриране е добро особено между веждите
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И кво си правите с Ерос???
6
4
 
5
 
! Отговори
kiro преди 9 години
кзл
5
3
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 1С риск да те разочаровам, но ще ти кажа, че едва ли повече ние в нашия живот ще видим по-голям български футболист от Стоичков. Едва ли ще видим български футболист някога, който да стане номер едно на Европа, както Ицо. Едва ли ще видим и някога това да стигнем 4-то място на световно първенство. Едва ли!
4
0
 
4
 
! Отговори
честит преди 9 години
До Марто---------------------Ако цената на едното е другото - тогава му желая и 2-те,Във футбола добри момчета няма. Както казваше Жоро Соколов - само един Пеле, ама щото е *** и го направиха насила пример за подражание.Така че - да, нека и двете
3
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбирам, че Ерос му разтрива простатата?
2
3
 
14
 
! Отговори
Марто преди 9 години
До честитДа го задмине като ***, или като футболист? :)
1
5
 
7
 
! Отговори
честит преди 9 години
Разбирам се с всички в отбора, но най-вече с терапевта Ерос-----------------Това горното е можел и да не го споменава. Иначе от сърце желая успехи. В спорта едно е хубаво - че е самостоятелна игра. Тук връзките на мама, тате и чиче не помагат. Ицата - *** ***, ама ВЕЛИКОЛЕПЕН футболист, дано и този младеж го задмине. Желая успехи.