Владо Стоянов не пази, както за Лудогорец!

Ивайло Петев обясни вратарското си решение
29 мар 2015 20:39,
146
Владо Стоянов не пази, както за Лудогорец!
Снимка: архив, Булфото

Националният селекционер Ивайло Петев обяви мотивите си да заложи на Николай Михайлов за сметка на Владислав Стоянов в евроквалификацията с Италия, завършила 2:2 в София.

Стражът на Мерсин носи основна вина за първия гол на "адзурите”, а изборът на Петев предизвика много полемики в цялата страна.

"Доверих се на треньора на вратарите Любомир Шейтанов. Той изтъкна доводи и аз ги приех. Крайното решение бе мое”.

”Шейтанов изтъкна, че Владо не е направил все още най-добрия си мач в националния отбор. Не пази така, както в Лудогорец. Не ме интересува общественото мнение”.

”Важно е аз да съм убеден в решението си. Работя така, както съм убеден, че е правилно и ще е най-добре за отбора”, каза Петев пред БНТ.

Още спортни новини четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Владо Стоянов наистина не пази добре с националния отбор, но и перуката не е по-добър.
18
3
 
35
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Кой ще заблуждаваш с тоя проститутски поглед.Мн си елементарен и на интервютата, по добре не се показвай никъде.
17
2
 
56
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Абе ей шарлатанин! Мн ви е страх от Перуката,ако беше мъж,а не просто , в този отбор въобще нямаше да ги има михайлов и божинов и още няколко палячовци, който не ги пускат във втора лига на отборите им, той ги вика в национала. Байчо, погледни младите момчета които играят в Берое, Ботев, Локомотив. И тук ще ти съблекат костюма защото си женчо.
16
2
 
32
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Каза Б.Михайлов
15
2
 
97
 
! Отговори
Николай Витанов преди 9 години
Абе *** , Петев ли си Метев ли си , не ме интересува. Слагаш на резервната скамейка футболист номер 1 на България , който пази в ШЛ , хвана дуспа на Роналдо , за да сложиш онова *** Михайлов, където и от Италия го изгониха .Имаме къде, къде по -класни вратари в България ! Язък , че Боби беше добър вратар ,но синът му е кръгла О
14
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стоянов има нужда от мачове в нац. отбор, за да придобие самочувствие.Айде да не казвам, че бащиното колко грешки направи в нац. отбор, и е резерва в някакъв *** отбор, но го лансират. А иначе срещу Италия беше ужас. Нямаше много адекватни намеси. Ако не беше докоснал топката при първият гол, нямаше да и промени тректорията и да подлъже защитника да си вкара автогол.После при вторият беше 3 м. излязъл напред, въпреки,че имаше атака на противника и при удара беше безпомощен,само изгледа топката.
13
2
 
74
 
! Отговори
mxxx преди 9 години
кога в германия ще пуснат да пази на вратата синът на шефът на тяхната футболната организация по футбол и никой няма да посмее да го махне заради страх от таткото :Д продажници сме и тва е.Ники става само за дискотеки и за снимки и клипове със фолк певици.да ходи с охрана и да кара спортни автомобили :Д
12
1
 
13
 
! Отговори
знайко преди 9 години
до.samo minavam.кво прай ли реклама си прави че му се не седи у анадола повече.
11
2
 
77
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Много *** човек ! Ивайло не ти си решел малката перука да играе ,а голямата перука ти е наредила клоун такъв !! За това не твое решение двата гола на Италия бяха вратарски ! Малката перука не си мръдна малкия пръст ! Поне да се беше хвърлил та да видим ,че има желание да отбие топките ,мърда такава!!! Стои като манекенка с перука наврата поне да си беше турил една къса пола та да радва и малкото публика пред вратата.. Докато голямата перука е навласт няма да има национален *** РАЗБЕРЕТЕ ГО!!
10
2
 
63
 
! Отговори
Димитър Стоянов преди 9 години
И тоя няма да бъде. Гледах реакциите му на скамейката по време на мача. Ами то си беше като зрител обикновен на стадиона. Никаква реакция от негова страна, когато италианците се пренесоха пред вратата ни. Пък и късните му смени предизвикаха луд майтап у тези, които я разбират тая игра.За вратаря ...Вярно е, че той взема решенията и е отговорен за тях, но нека ми разправя на "фара",че не е "полегнал" пред перуката. Че това и слепите го видяха и проумяха.Треньор - не ставаш Петев.
9
3
 
54
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
колкото можаха тичаха и не паднаха духом.Заслужават похвала ,момчетата.На тати дървото,какво правеше на вратата......,ако някои има смислен отговор,може да го сподели.
8
26
 
3
 
! Отговори
dami преди 9 години
АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО.Стоянов се провали при мача с Чехия и Грузия,перукан също зле.
7
49
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво бе, значи Михайлов е виновен за първия гол на адзурите! Че той не беше техен, а на Йордан Минев, ама него изобщо не го слагате в сметките!
6
1
 
34
 
! Отговори
Стоян преди 9 години
Абе Петев кажи по колко лева получиха за мача футболистите и остави "общественото мнение" да си направи извода кой и защо си пуснал
5
2
 
56
 
! Отговори
татиното преди 9 години
Пази за тати,пази пази за тати
4
3
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно - Петев явно е забравил кой стана футболист на годината та тури синчето да прави циркове на вратата. Калпазанска работа !
3
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ei petev koi ti kaza 4e izob6to stava6 za trenior,A za6toto ne te interesuva mnenieto na horata zatovaDrugia put i 5000 niama da ima/zriteli/
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахахахаха
1
37
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
Добре че дойде да влезне живец в играта на националният