Наказват сериозно Георги Йорданов заради Моци

Със сигурност ще има последствия, заяви шефът на съдиите
14
Наказват сериозно Георги Йорданов заради Моци
Снимка: Булфото

Реферът Георги Йорданов ще бъде наказан сурово за това, че не изгони защитника на Лудогорец Козмин Моци по време на дербито с ЦСКА, спечелено от разградчани с 4:0, заяви шефът на Съдийската комисия Никола Джугански. Както е известно, при резултат 0:0 румънският национал изрита с еленски скок в гърдите Стефан Николич, но не получи червен картон.

"Последствия със сигурност ще има. Съдиите са видели, че са им спрени правата, но дали ще се събираме днес или утре, няма никакво значение. Комисията ще има заседание другата сряда. Иначе наказанието на самия футболист не зависи от нас. Ще видите какво ще решим за Георги Йорданов, като се събере комисията. С една дума – сурово“, каза Джугански пред "Тема спорт".

"Покажете ми грешките, бъдете по-конкретни. Този мач между Лудогорец и ЦСКА го оставяме за разглеждане сега. Друго нещо покажете", каза Джугански по повод твърденията, че разградчани често получават съдийска помощ.

Накрая той заяви, че клубовете напрекъснато притискат съдиите, което им пречи да си вършат работата спокойно.

"Това нещо е постоянно. Чрез медиите, чрез обаждания след мачовете, никога не е спирал и никога няма да спре натискът срещу съдийството. Аз гледам да поемам това нещо върху мен и да не отиват нещата върху арбитрите. Дотук три пъти съм подавал оставка и президентът ме убеждава, че когато той прецени, тогава ще ме освободи“, завърши Джигански.

Още новини от родния футбло четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
домуса преди 9 години
Защо подпираш силните довечера лягам на левси
10
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Ритникът е в наказателното поле - дуспа при 0:0 и продължават с човек по малко. Но хубавото е че е срещу ЦСКА - по добре турци от дюмбета.
9
0
 
3
 
! Отговори
хитрец преди 9 години
Е на ви Моци,големият герой!!!Показа си рогата балканското животно!!!
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази случка обиколи целия свят ... но смее ли съдята , при равностойни 20 минути да остави играчите на Домус ага с човек по малко , ами ако загубят ....За такава постъпка в Англия моцито отиваше на червен картон и поне 5 срещи наказание
7
0
 
8
 
! Отговори
кирил преди 9 години
В първенство с 3 мача да объркаш един си е голямо престъпление.
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво ги топли ЦСКА това?
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами закривайте футбола, като е станал такъвкакво значи притисткат, заплашват или предлагат дебели хонорари, ня които съдиите не могат да откажат ??и за двете си има институции, както сам казвате: ""Покажете ми грешките, бъдете по-конкретни." г-н Джугански
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАКРИВАЙ ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ.
3
0
 
23
 
! Отговори
киро преди 9 години
Перука + Гел = Мафия в БФС
2
0
 
25
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Подмазването се превърна в национален поминък
1
0
 
33
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Няма да свири 2 мача и ще му се "карат" строго. Домуза ще му възстанови загубите и след това е първи за наряд в чужбина. С това случай ще приключи.

Спонсорирани публикации