Шест години говорим и само калъфки събираме!

Въпреки това: Батков доволен от вчерашния мач
30 апр 2015 17:25,
19
Шест години говорим и само калъфки събираме!
Снимка: архив Булфото

Собственикът на Левски Тодор Батков коментира пред Gol.bg вчерашния триумф на столичани срещу „Лудогорец“.С успеха си тимът на "сините" се класира за финала на Купата на България.

В предходните години Батков се явяваше като "лош пророк", тъй като винаги изразяваше предварително радостта си преди големите мачове и накрая отборът се осираше. 

Това стана и преди мача със Славия, след който отборът загуби нелепо почти спечелена шампионска титла, както и преди мачовете с подценяваните Дебрецен и БАТЕ Борисов, които бяха препятствия през годините на "сините" в мачовете от Шампионската лига.

"Шест години говорим и само калъфки събираме", промълви Батков по телефона пред Gol.bg. "Не искам да коментирам сега нищо обаче, разберете ме. Предпочитам да говоря чак след финала".

На въпрос все пак дали е доволен от показаното, от Левски срещу Лудогорец, адвокатът отговори положително.

"Разбира се, че съм доволен, при това много", каза той, а след това приключи нашият телефонен разговор, тъй като босът на Левски има прекалено много ангажименти.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
.........преди големите мачове и накрая отборът се осираше.................Я пак! Няколко пъти погледнах за да се уверя, че очите не ме лъжат.
12
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
102 години калъфки събирате. Победите над Лудогорец са ви единствените победи над европейски отбор за последните 10 години. Не се заблуждавайте. Не те никакъв отбор. Чорбата също не е отбор.
11
0
 
4
 
! Отговори
знайко преди 8 години
*** завърти мустака,и им е....май_та на тия дето ти говорят.всички са в криза,ти си в добра позиция
10
1
 
6
 
! Отговори
Възхитен преди 8 години
Браво, Мария! Какъв богат изказ имате и какъв усет при ползване на красотата и богатството на българския език! Вие сте пример за журналистически такт, етика и обективност!
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"В предходните години Батков се явяваше като "лош пророк", тъй като винаги изразяваше предварително радостта си преди големите мачове и накрая отборът се ОСИРАШЕ."ОСИРАШЕ :D:D:D Велико
8
2
 
7
 
! Отговори
Левскар преди 8 години
Аз пък съм недоволен от Иво Тонев - това политическо чудовище трябва да се разкара от Левски.Иво Тонев вън от Левски!Иво Тонев вън от Левски!Иво Тонев вън от Левски!
7
2
 
12
 
! Отговори
варненец преди 8 години
брой още една калъфка!
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Батков докара Левски до годините на разруха, точно както беше при Лафчис 97-98ма година. Паметливите левскари помнят! За разлика от Лафчис обаче, Батков имаше уникални шансове и пари през тези години - приходите от успехите в УЕФА и ШЛ в 2 поредни години 2005-2006 бяха единствени по рода си за български клуб тогава. И какво направи Батков с тия пари? Нито селекция, нито стадион, нито бази, нищо. Левски страда от некадърен мениджмънт, това е. И докато Батков е там ще има само моментни проблясъци.
5
0
 
6
 
! Отговори
хахах преди 8 години
хахах..."промълвил" бил, не си го представям някак :ДАбе, статията е от гол.бг, какво сте се хванали за езика :Д
4
2
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
"В предходните години Батков се явяваше като "лош пророк", тъй като винаги изразяваше предварително радостта си преди големите мачове и накрая отборът се ОСИРАШЕ!"То не бе журналистика, то не бе чудо. Всичко съм виждал тук в този сайт, но последната дума ме хвърли в недоумение. Изтрийте си думата, ***!
3
0
 
10
 
! Отговори
... преди 8 години
Ехх бай *** пак се изака аа пардон изказа!
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Батков, за разстрел си бе! Снощи момчетата се раздадоха и си извоюваха победата, а ти веднага на техен гръб лъсна по медиите. Марш от Левски, нещастнико!САМО ЛЕВСКИ!
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То не бяха скиори, то не бяха трактористи...