В Лудогорец готвят чистка през лятото

Отборът ще гони футболисти заради незадоволителните резултати
1 май 2015 13:00,
8
В Лудогорец готвят чистка през лятото
Снимка: архив, Булфото

Незадоволителните резултати на Лудогорец в последно време са на път да изядат главите на някои от играчите на тима, пише "Меридиан мач".

Спортно-техническото ръководство е решило да махне всеки един футболист, който се представя под възможностите си в края на кампанията.

Това означава, че оставащите 5 мача до края на първенството ще бъдат един вид тестови за някои от играчите. Много слабо през пролетта се представят Александър Александров, Георги Терзиев, Роман Безяк, Браян Ангуло и Абел Анисе. Юнес Хамза пък изобщо не го броим, тъй като той така или иначе не попада в групата за мачовете.

Ако някой от тези футболисти не подобри представянето си, то като нищо ще може да си търси нов отбор през лятото. Най-лесна ще е раздялата с Безяк, чийто договор така или иначе изтича след края на сезона.

За другите положението ще е по-сложно, тъй като за тях са плащани трансферни суми. След отпадането от Левски за Купата драми в Разград няма, което бе потвърдено от шефа Ангел Петричев и треньора Георги Дерменджиев. Но при издънка срещу Ботев в неделя, със сигурност ще бъдат взети крайни мерки.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много на сериозно се взеха Гората и затова така се получи. Мислят, че всеки кщбг отбор като излезе срещу тях и вече губи с 1:0. След пиянството от успеха идва и отрезвяването.Симпатчи са ми Гората, но само на стари лаври не може да се робува.
5
3
 
40
 
! Отговори
petar stojn4ev преди 8 години
изгонихте си добрият тренер сега духаите супата аз съм от локо пловдив носе възхищавам на дълновидноста на левски че бързо реагираха и го взеха смятам че Стоев ще изгради от левски боеспособен отбор ине след дълго ще са номер едно благодарение на трениора си
4
4
 
44
 
! Отговори
Митьо преди 8 години
По мои впечатления Стойчо Стоев беше по-добър треньор.Доста интервюта съм гледал на Г. Дерменджиев и по изказа му си личи, че е доста елементарен и посредствен, а както знаем рибата се вмирисва откъм главата
3
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Лудогорец ще дойде Чистачът през лятото!
2
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Безяк не му ли беше сложил на етикета - цена - 10 000 000 Евро!
1
15
 
53
 
! Отговори
Левскар преди 8 години
Хахахахахахаа.....само да побеждава и всички титли да са негови е свикнал Домуса. Къде го има това по света бе ***? Страхотен мач направиха момчетата от Лудогорец срещу Левски, но късмет нямаха- удариха и 2 греди. Ето тук си пролича мръсния характер на тоя гелосан ***.Само Левски!