Тотото ще "ражда" по 10 милионера годишно

Део пък е новият водещ на тегленията на тиражите
38
Тотото ще "ражда" по 10 милионера годишно
Снимка: БНТ

Гарантирано поне по 10 души ще стават милионери годишно в резултат на промените в Българския спортен тотализатор, обяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев пред БНТ.

"При шестица джакпотът ще стартира от 1 милион лева, като към него ще се прибавят и натрупаните постъпления за съответния тираж. Така ще правим поне по 10 милионера годишно. Вече са факт сериозни промени в досегашните игри, които да ги направят по-атрактивни за играчите. Най-големите промени ще са в играта 6 от 49", разясни Кралев.

Спортният министър подчерта, че се разчита и на социалния ангажимент на гражданите, да предпочитат държавния оператор при игрите, защото ще имат конкретна полза не само за себе си, а и за държавата.

Скоро ще бъде пусната нова игра, която ще даде възможност да се натрупат суми за спортна инфраструктура, стана ясно още от интервюто на министър Кралев. Цялата печалба, която БСТ генерира от тази игра, ще отива за строеж на спортна инфраструктура в градовете. Колкото по-голямо е участието на гражданите от съответния регион, толкова повече средства ще се отделят за него.

Красен Кралев категорично заяви, че българският спорт на 100% зависи от начина, по който се развива спортният ни тотализатор.

"Целият бюджет на спортното министерство зависи от Българския спортен тотализатор. В момента бюджетът е около 70 милиона лева. Имаме пряко финансиране от тотото в размер на 18 % от всички постъпления. Субсидията, която идва от държавния бюджет, се формира на базата на отчисленията, които БСТ прави чрез заплащане на данъци и такси. Очаквам приходите на БСТ да се увеличат, защото усъвършенстваме сегашните игри, създаваме съвсем нови игри и навлизаме в нови пазарни ниши", посочи още министър Кралев.

Междувременно стана ясно, че Део е новият водещ на предаването, в което се теглят тиражите на Тото 2 и Втори тото шанс. Той ще дебютира още тази неделя в новата си роля. Преди години той беше водещ на няколко други предавания по националната телевизия - "Джубокс", "Любовни квартири", "Рекламна пауза" и "Големите 10".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: тото 2деоКрасен Кралев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
50 % преди 8 години
500 000 в брой,а останалите на равни вноски за седем години т.е. тото ще ражда полу-милионери,като всичко в България.
28
1
 
2
 
! Отговори
балки преди 8 години
тези ли бяха с еднаквите числа в два поредни тиража ... съвсем случайно изтеглени ;) безпристрастно и непреднамерено забравени комплекти топки от "заспал служител"
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тцтцтц...докато задружно играхме тото, Черепа стана милиардер на квадрат! Нещастна нация...!!!
26
0
 
4
 
! Отговори
Фен на Искра преди 8 години
...За Бога не сменяйте поне красивата 1,80м асистентка Искра!!!
25
0
 
7
 
! Отговори
набюдател преди 8 години
не играйте хазарт това е измамата на 21 век
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От тотото печелят тези които не играят.А иначе наивните балъци няма да свършат.Ако обикновен човек играе някъде в белите държави където има ред и правосъдие може и да спечели, но в България само богопомазани имат привилегии на подаръци. На слуки..
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди да има "раждане" трябва да има СЕКС!!Аз определено знам кой ще отнесе СЕКС-а.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пак уредиха това перхидролено създание на екран.. добре ще е първо да му пуснат един наркотест
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това с обявяването на победителите ме отказа от тотото.Не че някога съм спечелил повече от четворка, но все пак.Някой обикновен човек ще удари 1мил примерно и цял свят ще го знае кой е.На какво отгоре?!?
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кво, ще плащат половината печалба в продължение на 7 години, че то тогава може да няма тотализатор бееее!!!! Или парите ще са колкото за Гоуф 2. В продължение на 7 години дори и при лихва от 1% годишно , кой ще се облажава от парите?А като обявим и печелившите-имена, град, снимки, само ще помогнем на нелегалните апаши/мутри/ и държавните рекетьори да подпукат нещастния печеливш.Аз като по *** играя Евромилиони, там изплащат цялата печалба на куп и не те задължаваш да разкриеш самоличността.
19
0
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
До АнонименНа принципа "Опитай пак иде друг тираж"
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миналата година журналисти бяха отрязани, когато поискаха от Националната лотария да обясни на какъв принцип се теглят числата в компютърната анимация на 6 от 47.
17
0
 
8
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
По скоро разяснете на българина кой е частния оператор на десетките лотарии в последно време.
16
0
 
10
 
! Отговори
Исти преди 8 години
Прав сте,Анонимен 21: все още не сме видели пресконференция на комисия от случайни доброволци,която наблюдава това теглене "на живо" и гарантира непорочността на "вота"!
15
1
 
12
 
! Отговори
Край преди 8 години
Забранете рекламите на хазарт че на простия народ му събраха парите. Хазарта е нещо лошо и прилепчиво като алкохола и цигарите и е ПОРОК. Видяхте какво направи бащата на Мануела Горсова със събраните пари за нея - проиграваше ги. В много бели държави хазарта е забранен а в други е забранена рекламата му. Тука нали е далавера постоянно облъчват от телевизиите с хазарт. Да печели Черепа и такива кото него.
14
0
 
15
 
! Отговори
Божил преди 8 години
Откак "тотото" ползва компютри,то винаги "ражда" толкова милионери,колкото поръча ръководството. Сиреч- в него всичко още си е по комунистически: планова икономика без право на никакви импровизации! Затова поръчков в него не е само броя на милионерите,но и личността на самите милионери. Вярвайте на комунистическо "тото" и се надайте да прокопсате- да,ама не! От такова "тото" печелят само поръчкови хора,а един път годишно му се "отпуска" края,за да ни зарибят и да повярваме,че ужким е случайно.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ме кефи тегленето на числата на 6 от 47, кефи ме компютърната анимация, в която виртуална сфера "разбърква" виртуални топчета, които не е ясно на какъв принцип излизат като изтеглени числа. Другото което ме кефи е, че е "на живо", а не е ясно кога и как е направена анимацията с числата.
12
1
 
18
 
! Отговори
lie преди 8 години
Главното УСЛОВИЕ хората да вярват на Тотализатора и да пускат повече фишове е:ЧИСЛАТА ДА СЕ ТЕГЛЯТ РЪЧНО ОТ НЯКОЙ СЛУЧАЙНО ИЗБРАН ГОСТ ОТ АУДИТОРИЯТА !!!Какви са тези фиктивни комисии и автомат, който не можем да видим как се пуска в момента!Възможността за уредени тегления е 80%, защото могат да се правят записи на работещ автомат и да се пускат само избраните от тях, за да СПЕЧЕЛИ БРАТОВЧЕДА НА СВИНКЯТА, например!Даже имаше фрапиращ случай да теглят числа от предишен тираж - без наказание!
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аман от тоя Део, бе! Все една и съща пасмина от измислени водещи, комици продуценти, шоумени и пр. ни мори последните 20 години! Кой гей, кой или коя, дъщеря на баща си и майка си, едни и същи втръснали физиономии, стига вече. Големи пенкилери , водят всичко - готвене , раждане, интелктуални игри, интриги ама издишат отвсякъде...
10
0
 
16
 
! Отговори
Не вярвам в тото преди 8 години
Всички тези игри са направени за печалба на собствениците им.