Кубрат Пулев не се плаши от брака

Признава, че в миналото посягал и извън ринга
Обновена: 9 май 2015 10:22 | 9 май 2015 10:10, Александър Попов
39
Кубрат Пулев не се плаши от брака
Снимка: Reuters

Вече доста дълго време боксьорът Кубрат Пулев и фолкпевицата Андреа са заедно. Непрекъснато се появяват слухове за сватба, но те си остават само слухове.

Страх ли го е Пулев от венчилото?

"Не ме е страх от нищо. Още повече от толкова дребно и незначително нещо като брака! Аз съм много широко скроен човек. За мен бракът не е от толкова голямо значение. Важно е семейството, то е нещо свещено. Както са ме отгледали мен, както съм го видял. Бракът не е нещо задължително, защото няма да обезпечи спокойствието в семейството, нито ще ти даде сигурност. Сигурността я дават хората, които предприемат крачката да бъдат заедно за цял живот, да имат дете. Бракът бих го сключил по-скоро заради жената, за да се чувства тя щастлива. Безразлично ми е дали ще съм женен, или не. Когато един човек е до мен, той е всичко за мен. Жената до мен няма да стане повече жена, ако се оженя за нея", казва в интервю пред "Стандарт" боксьорът.

Той определя себе си като щастлив човек, независимо от трудностите, през които е преминал.

Признава, че в миналото е посягал на хора извън ринга.

"Има хора, които вървят и викат "удряй ме". Търсят си го. От друга страна, природата си има закони, които ние не можем да разгадаем. Точните хора попадат на точните места. Рано или късно нещата си идват на мястото и всеки получава това, което заслужава", категоричен е Кубрат.

Нещото, за което съжалява е, че българите не живеем по-добре.

"Яд ме е, че и жени, и мъже са обсебени от завист и одумват другия, без да погледнат самите себе си. Човек трябва да започне да коригира първо себе си и после да дава акъл на другите как да се оправят. Много ми е смешно, когато някой започне да се оплаква от България, без да си дава сметка, че България - това са хората", смята Пулев.

Той обича да разтоварва с шах.

"По принцип обичам игрите, но шахът наистина ме разтоварва. Боксът е много труден спорт, защото е комбинация на умствено и физическо натоварване. В същото време боксът и шахът са много идентични. При шаха трябва да мислиш много бързо, а при бокса трябва да мислиш светкавично", анализира боксьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
0
 
! Отговори
Стар Левскар преди 8 години
Просто Кубрат е един евтин жалък чалгаджия
30
1
 
6
 
! Отговори
ели преди 8 години
Едно време в училище Кубрат си беше написал името Кобрат!! От тогава е кобра! ***, но упорит! Да е жив и здрав и да го видим срещу Поветкин.
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 30 и 32 Впрочем любимата игра на братята Кличко е шахмата. Даже ги дават как играят с часове в една вила шах помежду си...във филма "Кличко".
28
1
 
12
 
! Отговори
Ispolin4eto преди 8 години
Какъвто ни президента, такъв е и премиера, такъв е и баш боксьора! ИлиКаквато ни държавата, такъв ни е и Батмана!
27
5
 
12
 
! Отговори
Четател преди 8 години
Не ви ли е срам да пишете подобни неща, това новина ли е? или наистина сте паднали до нивото на този гавазин?
26
4
 
8
 
! Отговори
Рибар преди 8 години
Този изби всичката риба в региона .... Подобен *** историята не познава ..... уви! Искам да го видя сам да подреди фигурите на шахматната дъска и ще повярвам, че шахът и бокса мнооооого си приличат. Всъщност може и да си приличат за някои ако и в двете дисциплини дрънках глупоси и те бия като маче у дерек
25
5
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
Това със шаха е виц, нали? или Разтоварва кутии с шах в свободното си от првостиии време? Иначе на посягане изнъ ринга съм би свидетел пред дискотека в Пловдив. Тогава него и брато ги наплавиха за смух едно не много здраво момче и две момичета, вярно едното от девойчетата изгуби търпение с нашите видни интелектуалци и извади ДВЕ нунчаки, преди това брато се преметна през една кашпа плеснат от един крак ..... иначе бабаити сме големи
24
3
 
23
 
! Отговори
Коце Мастиката преди 8 години
Да сравняваш Кубрат с Кличко е като да сравняваш Лом с Лондон!
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не разбрах - той е най-добрият боксьор сред шахматистите или най-добрият шахматист сред боксьорите? Щото май подобна глупост друг не е казвал.....
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То той и от Кличко не се плашеше и видяхме какво стана....
21
2
 
25
 
! Отговори
Сулю Пулев преди 8 години
Мой приятел случайно си беше имал работа с него и щабът му, преди известно време... Бил пълна мутра и тъпо селско парче.... То, и половинката му говори сама за себе си!
20
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проста балканска кратуна. Селска мутра да се прави на велик пред един световен шампион и след това да бъде размазан от същия. Безценно.
19
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смятайте за какъв мозък става въпрос при положение, че Бойко Борисов му е най-големият идол. Какво повече да коментираме.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе той от Кличко не се страхуваше,ама видяхме какво стана.
17
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нека му отдадем дължимото - куббрат не е лош като човек, държи на родината, постига успехи - но си остава ***. За съжаление.
16
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не си и концентриран - като падна в нокдаун, най-глупавото бе да се плезиш на Кличко и да го дразниш. Човека щеше да те остави да се съвземеш, но ти го предизвика.***. и компанията не ти помогна - никакви сапринги освен един старчок и една торба с мас (УСтинов). По добре да си беше държал европейската титла и да беше трупал опит, той Кличко по-млад нямаше да стане.
15
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кобра, Кобра....малко свий перките.....Кличко ти показа какво е класа. можеше да приключи с теб във втория рунд но трябваше да се избиват парите за билети. Ни си лош, но си далеч от величието. Нито си експлозивен, нито си издръжлив, нито движиш добре ръцете и краката - имаш един удар и това е. Срещу стогодишни ветерани като Тигъра върши работа но не й срещу хора като Кличко. разчиташ твърде много на хамалски, уличен бой. Имаш и коремче, не си изчистен.
14
6
 
27
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Той и от Кличко не се плашеше, но когато онзи му ковна един светкавичен тупаник, Пулев легна по гръб и нямаше представа на кой свят е.
13
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уфф, Кубрате, защо не си затвориш устата. Все си мислих, че Кличко ще ти я затвори след толкова много въргаляне по ринга от твоя страна, ама явно простия си остава *** и след много бой.
12
5
 
22
 
! Отговори
без преди 8 години
Видях Кубрат наживи веднъж. Елементарна мутра - бияч. Защо кумири не са хора с интелект а някакви колхозници - биячи?!