Кубрат Пулев не се плаши от брака

Признава, че в миналото посягал и извън ринга
Обновена: 9 май 2015 10:22 | 9 май 2015 10:10, Александър Попов
39
Кубрат Пулев не се плаши от брака
Снимка: Reuters

Вече доста дълго време боксьорът Кубрат Пулев и фолкпевицата Андреа са заедно. Непрекъснато се появяват слухове за сватба, но те си остават само слухове.

Страх ли го е Пулев от венчилото?

"Не ме е страх от нищо. Още повече от толкова дребно и незначително нещо като брака! Аз съм много широко скроен човек. За мен бракът не е от толкова голямо значение. Важно е семейството, то е нещо свещено. Както са ме отгледали мен, както съм го видял. Бракът не е нещо задължително, защото няма да обезпечи спокойствието в семейството, нито ще ти даде сигурност. Сигурността я дават хората, които предприемат крачката да бъдат заедно за цял живот, да имат дете. Бракът бих го сключил по-скоро заради жената, за да се чувства тя щастлива. Безразлично ми е дали ще съм женен, или не. Когато един човек е до мен, той е всичко за мен. Жената до мен няма да стане повече жена, ако се оженя за нея", казва в интервю пред "Стандарт" боксьорът.

Той определя себе си като щастлив човек, независимо от трудностите, през които е преминал.

Признава, че в миналото е посягал на хора извън ринга.

"Има хора, които вървят и викат "удряй ме". Търсят си го. От друга страна, природата си има закони, които ние не можем да разгадаем. Точните хора попадат на точните места. Рано или късно нещата си идват на мястото и всеки получава това, което заслужава", категоричен е Кубрат.

Нещото, за което съжалява е, че българите не живеем по-добре.

"Яд ме е, че и жени, и мъже са обсебени от завист и одумват другия, без да погледнат самите себе си. Човек трябва да започне да коригира първо себе си и после да дава акъл на другите как да се оправят. Много ми е смешно, когато някой започне да се оплаква от България, без да си дава сметка, че България - това са хората", смята Пулев.

Той обича да разтоварва с шах.

"По принцип обичам игрите, но шахът наистина ме разтоварва. Боксът е много труден спорт, защото е комбинация на умствено и физическо натоварване. В същото време боксът и шахът са много идентични. При шаха трябва да мислиш много бързо, а при бокса трябва да мислиш светкавично", анализира боксьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
19
 
! Отговори
Бобката преди 8 години
Пак ще яде бой като маче у дирек...
10
5
 
28
 
! Отговори
дедо Йоцо преди 8 години
Този не беше ли онзи, дето го блъсна бързия влак Киев - Хамбург? После каза, че продължава напред...и продължи към болницата...
9
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боксьор и фолкпевица. Търкулило се гърнето та си намерило похлупака
8
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен много мъже тайничко му завиждат. Момченцата като малки играят на футбол, на бойци, бързи коли. Децата не си играят на офис мишоци, каквито са коментиращите по-долу. И на тях им се иска да са силни и умни мъжкари, но нямат потенциала. И си остават със спомените от детството, когато са се били и ритали топка.
7
6
 
29
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Кубратчо, отново ми счупи ***. Таман го бях ремонтирал( и то с голям зор), сред срещата ти с Кличко и отново взе, че го счупи... Интересно ми е какъв ли Айнщайн ще се пръкне от фолкпевица и от боксьор - хвалипръцко?
6
6
 
20
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
Това момче явно носи на бой, незабравими са кадрите как три пъти за три минути е сринат на земята и свестявайки се продължава да приказва глупости, отвратително. Да се жени и да стане бодигард на Андрея.... за другото е много далеч!
5
7
 
25
 
! Отговори
Me преди 8 години
Изключителен ум! Мисълта му тече във всички посоки, само не и във вярната. :DЯвно от тва блъскане в главата не са останали много клетки..
4
5
 
6
 
! Отговори
do 1 преди 8 години
Може би хората са се коригирали и така дават акъл. България е поредната държава в световната история, която доказва, че един режим и управляващите решат ли една държава да бъде бедна, тя ще бъде бедна. Хората имат много малко власт над едно правителство. Това са илюзии на модерния човек. А специално за този на сминката, това е един ***, Бай *** с пълна сила, който дори не е и хитър.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пример-съседите са ти диви селяни,пропаднали алкохолици или просто ***.Как да се промениш за да не мразиш такива отпадъци ?Ти самият да станеш такъв и да не ти прави впечатление?Просто да докажеш теорията че животните са произлезли от хората?
2
7
 
31
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Какво ми обяснява за завист????? Кличко като го би то небяха оплювания, коментари, интервюта....
1
14
 
23
 
! Отговори
trix преди 8 години
Кубрат Нулев

Спонсорирани публикации