Ван Гаал призна с половин уста: Де Хеа отива в Реал!

И Фалкао напуска отбора на Манчестър Юнайтед
18 май 2015 10:00, Красимир Ангелов
3
Ван Гаал призна с половин уста: Де Хеа отива в Реал!
Снимка: Reuters

Давид де Хеа е почти сигурно ново попълнение на Реал Мадрид. Това намекна мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал след равенството 1:1 с Арсенал на "Олд Трафорд".

Испанският вратар има договор с "червените дяволи" до 2016 година и отказва да го поднови. Това ще принуди клуба да го продаде още това лято, за да не го изпусне без пари. Предполага се, че "белият балет" ще плати около 40 милиона евро за вратаря.

В Юнайтед вече имат и списък с негови заместници. Първите трима кандидати са Петър Чех от Челси, Уго Лорис (Тотнъм) и Самир Ханданович (Интер).

"Той е испански национал, испански клуб го иска, гаджето му е испанка. Майка му и баща му пътуват почти всяка седмица тук, което е трудно" намекна Ван Гаал.

Радамел Фалкао също е пред напускане на Юнайтед. Той играе в отбора под наем от Монако и най-вероятно няма да бъде откупен за постоянно, тъй като в 29 мача във всички турнири има едва 4 гола.

29-годишният колумбийски национал беше заменен в 61-ата минута от Робин ван Перси по време на мача с Арсенал и помаха на публиката на „Театъра на мечтите“, сякаш и казва сбогом.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Шнорхел преди 8 години
До ПлавникПич, много си заблуден.Само ти ли не разбра, че Касияс си отива?!?Навас въобще няма да го коментирам (въпреки, че е много добър вратар и според мен сгреши с този трансфер).Де Хеа отива и директно е титуляр от следващия сезон.Остава въпроса кой ще вземат дяволите?

Спонсорирани публикации