ЦСКА остана без лиценз за "А" група и Европа

Клубът може да обжалва решението в едноседмичен срок
Обновена: 20 май 2015 16:39 | 20 май 2015 16:39, Красимир Ангелов
44
ЦСКА остана без лиценз за "А" група и Европа
Снимка: Булфото, архив

Лицензионната комисия към БФС остави ЦСКА без лиценз за първенството и евротурнирите, съобщи "24 часа". "Червените“ имат едноседмичен срок да обжалват решението.

Gol.bg потърси за коментар изпълнителния директор на футболната централа и член на Лицензионната комисия Борислав Попов, който заяви: "Това може да го потвърди само клубът. Ние нямаме право, защото се подписват документи за конфиденциалност".

ЦСКА вероятно ще обжалва решението, но обжалването важи само за България. За европейските клубни турнири са  пропуснати всички срокове.

Още подробности по казуса четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: лицензЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
ЛОШЕВ преди 8 години
ЗАЩО СТОЯТ ЦСКАРИТЕ И ГЛЕДАТ КАК ЗАТРИВАТ ОТБОРА,КОЙТО ИМ ДАЛ НАЙ ХУБАВИТЕ МИГОВЕ В СПОРТА И ФУТБОЛА,ЦСКА ИМАШЕ 100 ДИСЦИПЛИНИ,КАЖЕТЕ ПОСТИЖЕНИЯТА СИ БЕ ***,ДА ГИ СРАВНИМ С ТЕЗИ НА ЦСКА,ВСИЧКИ СЕ СЪЗТЕЗАВАХА ЗА ПРЕСТИЖА НА БЪЛГАРИЯ БЕ ТЕМЕРУТИ,ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ,ЗАЩОТО НЕ СТЕ СПОРТУВАЛИ,НЕ СТЕ МРЪДНАЛИ И ЕДНА ТУХЛА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ,САМО СТЕ КРАЛИ, ПРИВАТИЗИРАЛИ,ДУШАТА ВИ НЕ Е ЧИСТА,ЗАЩОТО НЯМАТЕ ТАКАВА,В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ УНИЩОЖИ ВСИЧКО ЧИСТО,ТРУДОЛЮБИВО И СВЯТО ЧУВСТВО,МУТРАЖ ВЪВ ВСИЧ
31
0
 
0
 
! Отговори
СЕМКОВ преди 8 години
ЗАЩО НА левски ДАДОХА СТАДИОНА,СОФИЯНСКИ,ЗАЩО МУ ДАДОХА ПАРИ ЗА СТРОЕЖ 40 МИЛИОНА,СЕГА ТЕ НА КОГО СА ОТБОР НА БОЙКО,ТЕЗИ ПАРИ ИДВАТ ОТ МОЙТА ЗАПЛАТА,ЗАЩО ТАКИВА ГОЛЕМИ НАЕМИ СЕ ВЗЕМАТ ОТ ЦСКА,ДЕТО Е ДАЛ НАЙ МНОГО ЗА ПРОСЛАВА НА БЪЛГАРИЯ 94Г. И ПРЕДИ ТОВА,ЗАЩО СА НАЙ ВИСОКИ ВНОСКИТЕ ПО НАЕМА ,ВСИЧКО Е ЗАЛОЖЕНО ОТ ГОВЕДАТА ДА СА НАТРУПАТ ДЪЛГОВЕ И ДА ФАЛИРА ЦСКА,КАКТО ВСИЧКО ХУБАВО В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА,ДА НЯМА НИЩО ЧИСТО И СВЯТО.АКО ЛЕВСКИ ПАТРИИОТА ГО ВИДИ ТОВА ЩЕ ИСКА САМ ДА СЕ ОБЕСИ СРАМОТА.
30
0
 
0
 
! Отговори
говедов преди 8 години
левски НЕ БЕШЕ ЛИ ОТБОР НА ДС,ИМАХА КЕТАПИ,ОФИЦЕРИ БЯХА ПРОИЗВЕДЕНИ ПО ДС,ТЕ КАКВИ БЯХА,ЩО ЗА ГЛУПОСТИ СЕ ГОВОРИ ,ЧЕ ЦСКА БИЛ ОТБОР НА ВЛАСТТА.СТОИЧКОВ И ХИЛЯДИ КАТО НЕГО ДА НИ БИ ДА СА КОМУНИСТИ.ТОЛКОВА ИЗВЕСТЕН ОТБОР С ТОЛКОВА ТИТЛИ СТАВА С ДУПЕ И МУСКУЛИ,НЕ С ГОВЕЖДИ МОЗЪК.ЗАВИСТ, ТОВА Е ГОВЕЖДА ФАШИСТКА СЕМКАДЖИЙСКА ЗАВИС.ТАЗИ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ КОЯТО СЕГА Е ПЛЮЯТ,ВСИЧКИ ОТ ЛЕВСКИ БЯХА НАЗНАЧЕНИ ПРИ ТЯХ,ТЕ КАКВИ СА,ТАКАВА ТЪПОТИЯ ИМА САМО В ЕДНА СКАПАНА ДЪРЖАВА.,СЪС *** ***.
29
0
 
1
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
октомври 13, 2011 Днес ESPN официално заяви, че Левски е отбора на българския народ, а нарече ЦСКА комунисти и отбора на всяка власт.Ето и оригиналната новина:With its roots in the 1940s, many see Bulgarias Eternal Derby as the biggest rivalry in the Balkan region: CSKA, founded as the Communist army team and associated with the rich, against Levski, seen as the team of the people.
28
0
 
1
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
Знаете, че преди победата на Деветосептемврийската революция във спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашиски елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Времето беше такова. Затова създадохме нашия ЦСКА. И в спорта ЦСКА постигна много. Това не беше грешка
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпрос - сега, след 10-ти Ноември, много се говори за намесата от Ваша страна и от страна на други ръководни кадри от БКП в българския спорт и по-специално във връзка с привилигированото положение на ЦСКА. Не смятата ли, че тази намеса беше погрешна?ген. Джуров:- В никакъв случай. Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт.
26
3
 
5
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Браво на Борисов и Домусчиев.Туриха ножа на КОМУНИСТИЧЕСКОТО отборче ЦСКА.Само Левски
25
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Художник 13, - аз също съм художник, но че Гунди е от ЦСКА не мога да изфантазирам! ЦСКА е съучастник в убийството му като отбор на властта която го уби. А че са биле стопери на тоз оня велик отбор, то е било защото тези отбори са биле в криза за момента. След като са ги елиминирали падат от разни румънци - защо не са продължили, и то след като разполагат с ресурсите на цяла държава, не ходят войници, вземат си който искат играч - не го купуват а си го вземат, платени повече от цялата група!
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега е ред на падащите от Иртиш, Тампере и Олимпия Х 2.
23
3
 
0
 
! Отговори
художника преди 8 години
До запалянкоКато не си фен на футбола, на к`во си ЗАПАЛЯНКО тогава? И кое те кара да мислиш, че футбола не е интелигентна игра? И точно че си спортист и ако си от някое забутано градче, няма ли да ти се иска да тренираш в голям град, в голяма зала с добри условия? Затова идват в големите клубове, за да се развиват. С това твое "Всичко се връща" ме ядоса, нищо лично! А и не съм фен на футбола. Ай със здраве !!!
22
2
 
6
 
! Отговори
edin преди 8 години
На Томов,Батков и Гигов ще им опрощават даньци!!!
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да им опростят милионите да ги вземат от нас
20
0
 
3
 
! Отговори
Владо преди 8 години
До художникаПравят същото, но с пари , а не със заповеди по гарнизона ...
19
19
 
7
 
! Отговори
ЦСКАР преди 8 години
Това са пълни тъпотии от страна на БФС. В момента просто изнудват отбора, не знам какво очакват - подкупи ли, какво ли? То е ясно, че А група без ЦСКА и Левски не може. Ще го сукат, ще до въртят и в крайна сметка ЦСКА ще си играе в А група. А някой от БФС ще прибере малко парички под масата.
18
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без пари, без лиценз с най-много посещаемост навсякъде из България - това е причината ЦСКА да продължи да го има колкото и някои хора да плюят в момента. Дори БФС и Платената Телевизия на Киро Гела имат нужда от ЦСКА.
17
7
 
14
 
! Отговори
a3 преди 8 години
Толкова време им отсрочваха дълговете и крайния срок за лиценз и те пак нищо не правят да го пращат Ц(*КА в В група. Толкова години ги бутаха че да не отидат в В група ама вече няма как да скрият от провала който така или иначе ще се случи...
16
3
 
8
 
! Отговори
запалянко преди 8 години
До художникаАз съм два пъти републикански и един път балкански шампион от спорт доста по-интелитентен от футбола, а не като тебе потен вода да не съм пил. Прочее да си фен на български футболен отбор е по-гротестно отколкото да си влюбен в ***. Като хлапе си имах проблеми, че не съм чорбар или ***, но аз категорично отказвах да съм заблудена овца.
15
9
 
14
 
! Отговори
Кап Йот преди 8 години
Червената чорба да ляга в мавзолея до Ленин и никога повече да не става!
14
8
 
9
 
! Отговори
Оху преди 8 години
България няма да тръгне напред,докато червени отбори се свират в първенствата й!
13
12
 
16
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Крайно време беше този отбор,набутан на България от окупаторска армия да се върне в Чукотка или Сибир,и никога повече да не се връща!