Сеп Блатер: Не съм виновен за корупцията!

В Цюрих днес е изборът на нов президенат на ФИФА
29 май 2015 07:30,
38
Сеп Блатер: Не съм виновен за корупцията!
Снимка: Reuters

Доста хора се опитват да ме изкарат виновен за корупцията. Истината е, че аз няма как да следя всички по всяко едно време, оправда се президентът на ФИФА Сеп Блатер в навечерието на днешния конгрес за избор на шеф на футболната централа.

Още по темата

За поста ще се борят двама души. Това са актуалният президент Сеп Блатер, който се стреми да остане начело за пети мандат, както и йорданският престолонаследник принц Али бин Ал Хусейн. Изборът е в Цюрих.

"Тези, които са корумпирани във футбола са малцинство и трябва да си понесат последствията за действията си. Футболът не може да бъде изключение за законите. Като цяло в света не бива да има място за корупция. Загубихме доверие у доста хора и сега трябва да си го върнем, като си го заслужим обратно", каза Блатер.

По думите му са настанали безпрецедентни и трудни времена за ФИФА.

"Събитията ще хвърлят една голяма сянка върху футбола и предстоящия конгрес. Действията на определени лица ще донесат само срам върху футбола. Ние не бива да позволим репутацията на ФИФА и футбола като цяло да продължи да бъде цапана. Това трябва да спре сега", заяви още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците дали няма да глътнат вода с инвестициите за световното сега? Ами ако няма световно в Русия? А, ***? Ще риташ ли в Крим тогава топка? Защото дори и да има световно то ще бъде бойкотирано и ти ще затънеш още повече в собствените си лай-а, които надроби...
19
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 19А на мен ми е интересно какво точно са нарушили в САЩ, та ги съдят там по законите на САЩ? При положение, че ФИФА е регистрирана в Швейцария!
18
4
 
6
 
! Отговори
wild horse преди 8 години
Ей, хора опомнете се! Тук по-важно е ,че в 21 век в независима държава като Швейцария нахлуват американски служби,правят арести,изнасят компютри и ръсят обвинения без съд и присъда. И цяла Европа мълчи,мълчи и Швейцария. Приемам,че има доза истина в обвиненията,но само си помислете, ако Германия нахлуе в САЩ,където живеят още осъдени нацисти от Втората световна война и си ги арестува. Целият свят е вече със свалени ***.....
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е той, гравитацията е виновна за корупцията във ФИФА! Да бъде обвинена и премахната!
16
4
 
6
 
! Отговори
Лимо преди 8 години
Гошко като пикаеш срещу вятъра или риташ срещу ръжена какво става? Сам си вредиш. Истината си е истина, ти дали я приемаш или не тя пак си остава истина. Като не искаш да я приемеш ти си затваряш пътя към Спасението, сам себе си обричаш. Истината си остава, Думите Божии си остават, Словото Божие си остава и споменът за Него пребъдва от рода в род.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
когато някой чак толкова се дърпа, значи кокала е много голям и дебелпри доста по-малки провинения хора напускат, а и тоя вече е на 100 години, егати лакомите хора
14
5
 
7
 
! Отговори
Лимо преди 8 години
И на вас казвам тези които биха ме послушали - обърнете се към Словото Божие, към Думите Божии които са в Библията и приемете Иисус Христос за Господ защото тия неща които стават в света в днешно време имат за резултат спасяването или погиването на душите. Ние сме на тая зрешна земя за малко време. Ние сме като трева която сутрин се зеленее а после изсъхва и я няма, но правдата пребъдва вечно и тези които се уповават на Всевишния са вечно запазени.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още хората не бяха разбрали за скандала във ФИФА и героите корупционери фифаджии се съгласиха да си върнат сумите. Самите суми за които ги обвиняват са 150 млн. долара. Това показва, че те са прибирали рушвети поне 10 пъти по-големи от тези по обвиненията. Сеп Блатер се прави на умряла лисица, но той е следващият който ще връща пари, след конгреса. Няма да им се размине и затвора, защото ще ги съдят в САЩ а там съда не е като българският.
12
5
 
6
 
! Отговори
Лимо преди 8 години
Ако бяхте чели Словото Божие което е спасение за душите ви щяхте да знаете. Когато една нация се обърне към окултизма тя скоро загива, защото окултното произхожда от царството на мрака, на сатаната, на враговете Божии. А където има много праведници тази страна просперира - това е истината. Битката между Царството Божие и царството на мрака е за умовете на хората и за душите им. Дали ще вършат правда или ще вършат зло, слугите на дявола представят злото за добро а доброто за зло.
11
5
 
6
 
! Отговори
Лимо преди 8 години
От бийтълс и другите като тях, от сатанинските окултни доктрини които се промотираха масово за да заблудят и погубят душите на хората - теософия, сатанизъм, ню ейдж, вещерство и т.н. Оттогава тая страна се срива - престъпността расте главоломно, масово се правят аборти, пълна морална деградация, непрестанно зачестяващи природни бедствия и какво ли не. Това става защото оставиха Всевишния и се заблудиха да слушат демонски доктрини. Където има магьосници тая държава загива.
10
7
 
8
 
! Отговори
Лимо преди 8 години
Разберете го в сащ е концетрирана огромна маса слуги на дявола и тук имам предвид в буквален смисъл дявола, там се култивират сатанински окултни сили като никаде другаде по света, юдео-масонерията е концентрирана там като никаде другаде по света. Може да се види как от 60-те години насам откакто слугите на дявола почнаха да действат повече или по малко открито как цялата им държава се скапва. Всичко се започна с отхвърлянето им на Бог и молитвите от училищата, от сексуалната "революция"
9
6
 
8
 
! Отговори
Лимо преди 8 години
Дреме ми за путин на мене, но човека се бори за държавата си. Не я оставя да я съсипят слуги на дявола, въпреки всички трудности се съпротивлява и то успешно за което го поздравявам. В други европейски страни също има достойни лидери. Вижте Испания - щом усетиха какво им готвят от юдео-масонерията веднага а не след 25 години започнаха да действат и ето Подемос. В Гърция също - извиват се, гърчат се но се съпротивляват да им съсипят хората с "реформи". А в БГ-то? - нищо.
8
2
 
8
 
! Отговори
... преди 8 години
Не е корумпиран просто путин му е дал едно милиони да му ги пази до световното 2018.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изглежда не знаете какъв е произхода на Блатер. Той е евреин, така че изобщо не се учудвам от далаверите във ФИФА. Направо с мед да го намажеш.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Костов е виновен
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интернет мишките на перхидроления пудел и майките си ще нарекат ку*ви, само и само да защитят бащицата си в Масква. Иначе по темата - и децата знаят, че ФИФА и УЕФА са мафия, а първенствата, които спечелиха Русия и Катар са плод на адски много милиони рушвети.
4
0
 
12
 
! Отговори
M преди 8 години
Голям нагляр е този корумпиран до мозъка на костите си човечец.
3
1
 
3
 
! Отговори
без отговорност преди 8 години
Прав е човекът! Пожарникарят също не носи отговорност за това, за което той трябва да носи отговорност!
2
7
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Да, Путин иска саностоятелна политика. Да навлиза в чужди държави, да корумпира, да прави военни паради....да живее в 20 век.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комунист мръсен

Спонсорирани публикации