Ливърпул потвърди: Взима Джеймс Милнър

Халфът ще се присъедини към "червените" със свободен трансфер
0
Ливърпул потвърди: Взима Джеймс Милнър
Снимка: Reuters

Идването на Джеймс Милнър в Ливърпул вече е факт. "Червените" официално потвърдиха в сайта си, че на 1 юли полузащитникът ще се присъедини към отбора със свободен трансфер.

"ФК Ливърпул има удоволствието да съобщи, че постигна договорка с Джеймс Милнър за идването му в отбора, което ще се осъществи, ако премине успешно медицинските тестове".

"Червените" се разбраха с футболиста относно личните му условия и той ще се присъедини към тима на 1 юли, след като договора му с Манчестър Сити изтече. За 5 сезона в Сити той спечели 2 титли от Висшата лига, 1 купа на ФА и 1 купа на Лигата, като се утвърди и в националния отбор на Англия.

Счита се, че Милнър е отказал по 165 000 паунда на седмица, за да остане при "гражданите", като основната причина за това е желанието му да играе в средата на терена, а не на фланга, където бе използван почти през цялото време при престоя си при "небесносините".

Анализаторите са на мнение, че 29-годишният играч ще бъде отлично попълнение за Ливърпул, предвид опита, който има, това че може да бъде използван на няколко поста и заради работоспособността си, която го прави изключително полезен за всеки един тим, в който е играл.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ливърпулДжеймс Милнър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари