Майкъла отсече: Васил Божков е най-добрият вариант за ЦСКА

Манджуков и Георгиев постъпват изключително несериозно, смята Илиев
9
Майкъла отсече: Васил Божков е най-добрият вариант за ЦСКА
Снимка: Булфото

Георги Илиев-Майкъла заяви, че Васил Божков е най-добрият вариант за ЦСКА.

Бизнесменът отново може да застане начело на клуба и да го извади от блатото. Той вече призна, че обмисля и шансовете да поеме управлението на "червените" са 50%.

"Това ще е най-добрият вариант за ЦСКА. Ще е направо супер. Ще въведе ред и дисциплина, коректност. Но не знам кой ще покрие дълговете към НАП. Говори се, че ще се плати някаква част, а останалата на разсрочено плащане. Трябва да стане точно така. Никой няма да извади 11 милиона лева на куп", каза Майкъла пред Gol.bg.

Той определи и като несериозно отношението на Милко Георгиев и Ивайло Манджуков, заради които пропадна планираното за днес Общо събрание на клуба. Двамата не се явиха в урочения час и срещата беше отложена за 22 юни.

"Това е изключително несериозно. Трябва да имат идея или решение на всичко. Трябва да излязат с ясна позиция какво ще се случва. Не могат да управляват ЦСКА, ако нямат пари. С компромисите дотук! От тази среща зависи ЦСКА, а те не се явиха", добави разпалено бившият защитник на "армейците".

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
София е позорът ни преди 8 години
До АнонименЗащо трябва да ги закриват, окръжната група е вариант. Ще има дерби между два бивши гранда.Пък и какво са замрънкали, Рейнджърс Глазгоу също излетяха от Премиершип преди време. Тази година не успяха да влязат, защото са трети в ЧемШип, но догодина ще успеят
6
1
 
0
 
! Отговори
София е позорът ни преди 8 години
Ама тия и "ЛокУууууу" Сф още ли са в А РФГ?!
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено, че е най-добрия вариант - нали нема пари, нема лиценз, нема нищо! А кой има пари в тая държава - Черепа, кой друг! Те и европейските пари като свършат (за крадене), пак ще се търсим Черепа да помага. Той е честен, надежден и прозрачен бизнесмен, чак в Европа го знаят като такъв. Ами Лупи какъв честен и почтен беше, ами Стойчо колко скромен, бреййй чак се просълзих кат се сетя...
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Потърсете отговорност на ЛУПИ от Кремиковци
3
1
 
2
 
! Отговори
Нарин преди 8 години
Те па тоя е светец всичко му е законо кат на захарния бос
2
2
 
8
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Има още един вариант, вече последен - Сорос иска да ги купи - ще им плати дълговете с джобни пари! Ще го направи по изпитания еврейски способ, както случая с Балкан. Но поставя условие - той и тиквата да играят, ще бъдат нещо като Меси и бразилеца. Лошото е че Левски мъти водите, казва че Сорос се точил да вземе заем от пенсионния фонд и здравеопазването! - Че аз никога не съм крал, не съм като оня лъжец Люпи.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
закривай!