Бонучи: Бяхме ощетени, имаше дузпа срещу Погба

Ще плашим здраво своите съперници през следващите години, закани се той
Обновена: 7 юни 2015 10:18 | 7 юни 2015 10:08, Анисия Иванова
40
Бонучи: Бяхме ощетени, имаше дузпа срещу Погба
Снимка: архив Reuters

Бранителят на Ювентус Леонардо Бонучи претендира за неотсъдена дузпа, за неговия тим.

Той смята, че е имало чисто нарушение срещу Пол Погба малко преди гола на Луис Суарес.

В крайна сметка дузпа не бе свирена, а торинци загубиха срещата с 1:3 и така се простиха с надеждите си за европейски труимф.

"Дадохме абсолютно всичко от себе си в този мач. Смятам обаче, че бяхме ощетени, тъй като имаше дузпа срещу Погба малко преди гола на Луис Суарес", обяви Бонучи след мача.

"Като гледам повторението съмненията за такава ги има и още как. Гордеем се обаче с фланелката на Ювентус, защото изградихме един много силен отбор".

"Ние ще бъдем уважавани в турнирите и ще плашим здраво своите съперници през следващите години. Според мен това бе отличен мач за нашия тим срещу един невероятен отбор с фантастични играчи", завърши бранителят.
 

Още за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се ядосвайте тези които харесват Барса. По-добри са! Събрали триото голмайстори на света. Но нека няма съмнения в победата. Нека си е истинска и без подаръци. Барса няма нужда от това но титлата не е толкова сладка след като турчина дипломатично подмина свалянето в наказателното поле. Няма как, футбола стана машина за пари и корупция, ужасна корупция която бавно но сигурно убива най-хубавото в играта, обективността. Живата стана такъв и футбола няма как да бъде подминат
7
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое е дузпата за Юве бе, дето Погба и Алвеш се натискаха тяло в тяло ли? Къде видя задържане на Погба? Я виж ръката на Алвеш как е опряна само на рамото му, никъде няма хвашане и оня се строполи в наказателното. И на тази симулация искаш да дадат дузпа? не се излгай, че ставаш смешен.
6
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волейболиста КИелини го нямаше ,но пък имаше други !Ювентус стигна с много клизми до финала ,но там се срещнаха с бързия влак !!
5
39
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаше дузпа и тя бе явна! Но парите на Барса, парите решават финала. Нека го кажем простичко, Барса са по-добри, видя се. Но при 2:2 как щеше до завърши мача не се знае. Играе се на голове. Реал, Барса, притежатели на милиони с огромно влияние във ФИФА които ще загубят инвестираното ако загубят. Да не забравяме рекламата от която печелят основно. Едно проспиване на една очевадна дузпа ще налее стотици милиони в Барса а и турчина няма да остане забравен. Да живее Фер Плей!!
4
14
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
5-ти Италианците ли бяха ощетени бе? А това че Видал трябваше да бъде изгонен още в средата на първото полувреме,а? К'во прайм тогава с човек по-малко ако са Юве, разбирач? А това че имаше чиста дузпа за Барса за игра с ръка на играч на Юве в наказателното??? Това ли е подпирането, бе? Само дето Барса на 80% от времето надиграваха Ювентус. Заслужена победа отвсякъде за каталунците. Юве с тази игра ако беше случайно измъкнал победата щеше да е най-жалкият победител в ШЛ.
3
15
 
34
 
! Отговори
зрител преди 8 години
Съдията спести дузпа за Барса и пряк свободен за Юве. Всичко останало е пристрастия. Важното е , че този, който заслужава титлата , я спечели.
2
37
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Барселона е добър отбор, но с голямо подпиране. Футболистите му са джеджета на ръст, а ФИФА е тяхната Снежанка.Отбора на УНИЦЕФ е толериран от години по глобалистки причини. Снощи италианците бяха ощетени - куп пропуснати засади, симулации, несъществуващи нарушения.
1
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина имаше дузпа, но спестиха и една на барса.

Спонсорирани публикации