Литекс тъне в неведение за обединението с ЦСКА

Трифон Попов призна, че не е много наясно със ситуацията
18 юни 2015 15:44, Красимир Ангелов
1
Литекс тъне в неведение за обединението с ЦСКА
Снимка: Булфото

Литекс тъне в неяснота около обединението на отбора с ЦСКА, което може би ще се случи, разбра Gol.bg след свое проучване.

Според наши информации подопечените на Гриша Ганчев изобщо не знаят за случващото се, а и самото обединение още е далеч от договарянето си и не е толкова сигурно, колкото се говори. Доказателство за това е, че ловчанлии започнаха селекцията си с привличането на нов колумбиец вчера.

Gol.bg реши да потърси главния мениджър на отбора Стойчо Стоилов и президента Трифон Попов.

"Честно да ви кажа и аз не мога да коментирам нищо, защото първо, че не съм много наясно, а второ в момента съм на една среща", обясни накратко с много любезен тон Попов.

Коментарът на Стоилов обаче бе повече от култов.

След като му оповестихме, че родните вестници го спрягат за нов спортен директор на обединения ЦСКА-Литекс, който може да се роди съвсем скоро, той отговори по следния начин: "Ами аз мога да ви кажа, че са ми звъняли от Манчестър Юнайтед за спортен директор".

"Вижте, не искам да коментирам тези неща, защото по този начин се нагнетява едно напрежение сред феновете. Не ми се говори за спекулации", посочи бившият халф.

Все пак обаче той каза, че ако има нещо официално, тогава с удоволствие ще го коментира.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахаха, дова е защото по последна информация чорбата се обединявала и с Реал Мадрид и от догодина за почва сезона в премиера девизион, само дето и от Мадрид още не знаят за това...

Спонсорирани публикации