БФС потвърди: ЦСКА и Локо София аут от елита

Отборите в "А" група са само 10, отсече Боби Михайлов
Обновена: 22 юни 2015 16:19 | 22 юни 2015 16:17,
97
БФС потвърди: ЦСКА и Локо София аут от елита
Снимка: архив Булфото

ЦСКА няма лиценз за "А" група и на този етап няма вариант да играе в елита през новия сезон. Това стана ясно след заседанието на изпълкома на БФС.

"Никой не е виновен на ЦСКА, че е в това положение. ЦСКА и Локомотив София нямат лиценз за новото първенство. Има устна молба от г-н Гигов и до няколко дни ще се разбере дали е възможно Локомотив София да получи някакъв лиценз. Не е обсъждано оставане на ЦСКА в елита. Не знам как ЦСКА може да вземе лиценза на Локомотив, но няма как от два отбора без лиценз да направим един с лиценз. Прави се в последния момент нещо, което не ми изглежда толкова редовно", каза президентът на БФС Борислав Михайлов.

"ЦСКА може да играе във "В" група по правилата на Футболния съюз. Няма нищо черно на бяло. Към момента са 10 отбора в "А" група, които ще играят по 4 пъти помежду си, в "Б" група са 16 отбора. Първенството стартира на 18 юли", коментира още Борислав Михайлов.

Членът на изпълкома на БФС и президент на Славия Венцеслав Стефанов не е съгласен с мнението на Гриша Ганчев, който по-рано заяви, че ЦСКА трябва да остане в "А" група на всяка цена.

"Не споделям мнението на Гриша Ганчев. При положение, че задълженията на ЦСКА са 50 милиона лева и никой не ги плаща, няма как да стане. Не е виновна баба Пена от Чукурово да плаща борчовете на ЦСКА.

Всеки, който не си плаща дълговете заслужава пречистване през аматьорския футбол, независимо дали се казва ЦСКА, Славия, Левски, Локомотив", коментира Стефанов.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
23
 
! Отговори
... преди 8 години
10 отбора за А група са напълно достатъчни. 2 отбора на София са напълно достатъчни. 120 депутати за България са напълно достатъчни...
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
знайко ли си , аз от месец сигурно не съм влизал в този сайт, днес съм почивка и реших да се разровя в нета и като левскар да се бъзикна с цесекарите като видях статията и ти ми казваш, че твои били думите и от теб съм ги видял? Ти нормален ли си?
50
1
 
0
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до 56не съм го писал 2008 от една седмица го пиша тука,без да съм го видял никаде но важното е да го напишеш когато не са сигурен,да смееш да пророкуваш нещо важно
49
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Парма фалира, но никой не говори за лицензи, отбори и пропознаване и т.н. Трябва да се научим да спазваме правила, иначе няма да ни има и като държава. Това се отнася не само за ЦСКА, но и за другите отбори. Това е може би по-добрият вариант за отбора - да фалира и да започне начисто. Ще си запази история, традиции. А не нов отбор и всичко отначало.
48
0
 
0
 
! Отговори
31 преди 8 години
до 40-ти, абе, ти добре ли си?
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
50, Кое да напиша, бе човече? Ти ли си открил топлата вода с тоя лаф за тъжния помен?Аз ти казах кога и къде съм го видял, а ти ако си го писал в този сайт 2008-*** това за rarekin, тогава ти се извинявам.
46
4
 
4
 
! Отговори
Атлас преди 8 години
До Отче.Пичага,левски е комунистически отбор (на милицията) :),ако си забравил :)
45
0
 
6
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до maoraкрадлив е тройчо младенов,че взимаше тройни рзаплати....заедно с целото му семейство
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
цска=кофичка кисело млеко 0.400гр за 0.37лв мухахахааааааа
43
7
 
3
 
! Отговори
Атлас преди 8 години
Гнусно левскарско ***,да не си мислиш че на левски ще му се размине....*** ***,така и не-разбра че каквото се случи на единия гранд,това го чака и другия.
42
1
 
0
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до 47що не го написа преди 3,4,5..7_дена а го пишеш сега?страх те беше да не се изложиш??!
41
1
 
5
 
! Отговори
Васил преди 8 години
Още 2007 година трябваше да извадят ЦСКА от А група заради дълговете, но оттогава им бе предоставян лиценз с определени уговорки и играеха в А група. Ако това се беше случило, досега всичко да е ОК. Но определени ръководни органи в отбора се мислеха за богопомазани и само хвърляха прах в очите на цесекарите.Имам доста приятели цесекари и те предпочитат да играят дори в А окръжна и пак ще ходят на мачовете, но отбора да се управлява прозрачно и морално.
40
0
 
5
 
! Отговори
цесекар до 45 преди 8 години
Не ние купувахме маймуни, а Стойчо Младенов и апашите над него. Ние всяка година изразявахме мнение, че не това е начинът, но никой не чу гласа ни. Единствената им цел е била да изписват огромни суми по тези евтини чужденци и да си присвояват разликата. Е от там са голяма част от милионите. ние пеехме "Вън *** от ЦСКА" Но това е частна фирма и си правеха каквото си искат.
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 43Измислил си баба ми. Тъжния помен съм го виждал в спортен сайт GOL.BG още 2008-*** година, когато в тенис секцията едни пишлемета *** не можеха да му простят на интелекта на един потребител, който винаги ги оборваше аргументирано- ника му беше rarekin. Оттвам още го знам този лаф на тия смешници и пишеха togawa 2008-maТъжен помен!Пастор rarekin почина!!!
38
1
 
1
 
! Отговори
амуджа преди 8 години
до 45.да бяха научили маймуните да игряат чалга а не футбол
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами чорбари, като купувате африкански играчи на кило с цел само да ги продадете след това, така стават работите. ЦСКА стана пазар за маймуни от Африка и Европа. Само че този пазар фалира, защото маймуните са повече от некадърни.
36
1
 
6
 
! Отговори
амуджа преди 8 години
ей сега и най слабия отбор от раазградско ше ги бие за по един кренвирш.чак от смях ми се доплака
35
3
 
0
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до 27тъжните помени и вести съм ги измислил а3,те вече не вървът когато всичко е сигурно.....актуални са като предсказание,ясно????
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
41 Цесекарю, че Лупи източи Кремиковци и не е в панделата ти се чудиш как е източил този *** ЦСКА.
33
1
 
8
 
! Отговори
цесекар преди 8 години
Обидно е ромите да ни крадат отдолу, на дребно. Обидно е политиците да ни крадат от горе, на едро. Едно нещо не мога да разбера обаче. Как може ЦСКА да натрупа 30 милиона дългове в продължение на години и НИТО един орган в тази държава да не се задейства. Докога хора като гърнетата и сашо апашо ще ни съсипват държавата (в случая футбола). Къде са тези пари? Кой ги е присвоил? Левскарите днес пируват, но ние всички сме българи и трябва заедно да кажем "НЕ" на *** в България!!!

Спонсорирани публикации