Чех обеща: Ще изведа Арсенал на по-високо ниво

Гладен съм за успехи, взех правилното решение, смята чехът
30 юни 2015 15:22, Красимир Ангелов
0
Чех обеща: Ще изведа Арсенал на по-високо ниво
Снимка: Reuters

Новият вратар на Арсенал Петер Чех изрази огромната си амбиция да изведе "артилеристите" до по-високо ниво.

"Арсенал е отбор, който се бори за челните позиции и със сигурност покрива личната ми амбиция и мотивация", сподели Чех в първото си интервю, след като парафира договор за 4 години.

"Смятам, че на този етап от своята кариера направих добър избор и че ще постигна успеха, който бих искал да имам. Мина доста време, откакто дойдох във Висшата лига, аз обичам да играя в това първенство.

Харесват ми предизвикателствата , които предлага Висшата лига. Тук постоянно срещаш страхотни футболисти и силни отбори. Решителният момент беше отношението на мениджъра Арсен Венгер към мен, още откакто той се свърза за първи път с мен", сподели бившият страж на Челси.

"След нашия разговор ми стана ясно, че тук се намирам в отбор, който иска да успее и да се конкурира с най-добрите отбори в Европа. Това е един много вълнуващ проект за мен. Аз съм все така гладен за победи както преди 10 или 15 години, както във времето, когато все още бях дете. Имам голяма мотивация да печеля трофеи, все така отдаден съм на това, което правя", продължи Чех.

Той призна, че решението да си тръгне от Челси е било изключително трудно за него. "Но миналата година осъзнах, че не се намирам на етап от кариерата си, на който ще стоя на пейката.

Аз искам да играя, да имам шанса да се боря за мястото си в отбора и вярвам, че тук ще мога да се боря за мястото си. Считам, че мога да дам нещо повече на отбора, което да помогне на Арсенал", завърши Чех.

Още футболни новини от света четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: АрсеналПетер Чех
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари