Над 650 състезатели ще участват в Международния летен лагер по киокушин

Ще има бойци от 11 държави
Обновена: 3 юли 2015 12:40 | 3 юли 2015 11:42, Василия Пейчева
2
Над 650 състезатели ще участват в Международния летен лагер по киокушин
Снимка: Българската карате киокушин федерация

Международният летен лагер по киокушин в Камчия с организатор Българската карате киокушин федерация съвместно с KWU се провежда за 9-ти път от 5 до 12 юли тази година. В събитието ще участват над 650 бойци от 4 федерации от България, Япония, Русия, Грузия, Австрия, Украйна, Беларус, Сърбия, Словения, Гърция, Франция.

Основните цели на лагера са укрепване на дружбата между членовете на международните организации, повишаване нивото на майсторство на бойците и квалификацията на треньорския състав, провеждане на изпити за степени и получаване на нови стилови квалификационни разряди при спортистите.

Програмата обхваща множество разнообразни дейности: през 6, 7, 8, 9 и 10 юли ще се проведат тренировки, последвани на 11 юли (събота) от изпити за степени – от 10-то до 5-то кю, включително и от 4-то кю и нагоре. Освен заниманията в най-твърдия стил има предвиден турнир по футбол и вечер на талантите, в която всеки отбор трябва да си приготви кратка артистична програма в рамките на 5 минути – свободен избор, сподели генералният секретар на БККФ сенсей Пролет Василева.

Международният летен лагер по киокушин в Камчия вече има световна известност и с всяка изминала година броят на бойците от различни държави в него се увеличава.

Събитието е важно за календара на Българската карате киокушин федерация, като част от подготовката за световното първенство в Хабаровск на 3 и 4 октомври.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
J4 преди 6 години
Ако не беше жако щеше да е смешно." заниманията в най-твърдия стил "За йо ши мон да не говорим.Малко се чете в тази държава, а още по-малко се мисли и действа разумно.