Ман Юнайтед с трансферен удар, взе Швайнщайгер

Германецът е с договор за 3 години, заплатата му - 10 млн. евро на сезон
11 юли 2015 08:19,
3
Ман Юнайтед с трансферен удар, взе Швайнщайгер
Снимка: архив Reuters

Манчестър Юнайтед е напът да направи истинска трансферна бомба, като привлече в редиците си една от звездите на Байерн Мюнхен и националния отбор на Германия Бастиан Швайнщайгер, пише "Билд".

Според информации на най-авторитетното немско издание халфът вече се е съгласил да премине на "Олд Трафорд" и всичко около неговия трансфер в тима е договорено, като само предстои той да бъде официално финализиран. Самият играч пък се е разбрал за личните си условия и ще парафира договор за три години, като във всеки един от тези три сезона той ще изкара по 10 милиона евро.

Двата клуба пък са стигнали до договорка за цената на футболиста, но още не е ясно каква е цифрата, която ще влезе в касата на баварския тим. В различните медии се спекулира за доста различни цифри, но германското издание твърди, че в касата на Байерн ще влезе сума между 18 и 20 милиона евро.

Интересът на Юнайтед към Швайни датира от доста време насам и името на немеца се свързва с "Олд Трафорд" още преди летният трансферен прозорец да отвори врати.

Луис ван Гаал е работил с халфа в периода между 2009 и 2011, когато бе треньор на Байерн и е отлично запознат с качествата му.

Отборът иначе действа внимателно на трансферния прозорец, като привлече в редиците си към днешна дата крилото от ПСВ Айндховен Мемфис Депай, а освен това се очаква да финализира днес или утре трансферът на крайния бранител Матео Дармиан, който пристига от Торино. Швайни се очаква да бъде третото ново попълнение на тима.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, но що се отнася до фитболните новини винаги са прави!
2
2
 
4
 
! Отговори
ив преди 8 години
Да наречеш. "Билд": "... най-авторитетното немско издание" е ,меко казано ,смешно.Там има авторитета на нашия жълт "Труд".
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
20 Млн за футболист на 31? Че и с 10 млн заплата.