Малката Кобра загуби втория си мач като професионалист

Тервел Пулев падна по точки от германеца Давид Граф
12 юли 2015 10:02, Елка Василева
25
Малката Кобра загуби втория си мач като професионалист
Тервел Пулев. Снимка: архив, Булфото

Българинът Тервел Пулев допусна първа загуба на професионалния ринг, след като отстъпи по точки на германеца Давид Граф в мач от професионалните серии на AIBA, проведен в Милано.

Българският боксьор в категория до 91 килограма загуби в осем рунда и след съдийско решение.

И тримата арбитри край ринга - Клаус Бедеман от Дания, Майкъл Галахър от Република Ирландия и Даниел Макфарлейн от Англия, отсъдиха победа със 78:74 точки в полза на боксьора от Германия. 26-годишният Граф има 10 победи и 1 загуба при професионалистите.

Личният треньор Борислав Бояджиев и неговият помощник-треньор Александър Владимиров, както и Кубрат Пулев, подкрепиха Тервел Пулев в двубоя срещу Граф.

До този момент Малката Кобра имаше една победа на професионалния ринг. В началото на месец юни той дебютира с победа. На галавечерта в Милано българинът се наложи по точки над хърватина Марко Калик.
 

Спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Тервел Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Били кобри, глупости, *** са.
14
2
 
11
 
! Отговори
Готино преди 8 години
Тервеле,къде се вреш между шамарите не мога да разбера..?
13
2
 
30
 
! Отговори
да да преди 8 години
Нищо, и той като брат си Продължава напреД!
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако можеха да си използват и мозъка тези Кобри? Както казваха чуждите тр еньори за бълг. футболист Гунди ( на документален филм ). Гунди може да предвиди играта с няколко мига напред ! А един Лондонски говорител каза за един мач ( българите ще играят отбранителна тактика ) Само че има един Гунди. , който хваща психологическия момент и може да вкара гол 2 мин. преди края !Това значи има един много умен играч и много добре трениран както като централен ,така й страничен нападател , който организ
11
3
 
29
 
! Отговори
фен на бокса преди 8 години
Този е толкова боксьор колкото аз съм космонавт.
10
1
 
34
 
! Отговори
холифийлд преди 8 години
ха,ха добре ,че не са го направили на МИКИ МАУС като брат му
9
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кобри....кой им е дал тези имена или сами са се произвели такива? Аз бих ги нарекал пуяци, много шум и нищо. Едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш. Н.Хайтов.
8
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези ако имаха малко интелигентност и разум щяха да излязат от загубата с Кличко с достойнство. Но надутият им авторитет изграден от шепа *** нямащи и представа, че бокса не е побой в дискотеката а сериозна и професионална дейност. Големият успя да излъже една част от българите, че може да се противопостави на Кличко и получи.хубав урок. Искаше с нахалство а не с умения да победи но се видя, че не е достоен и за спаринг партньор. Малкия, за него какво да кажем, световно неизвестен брат.
7
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В държавата на слепите и едноокият е цар.
6
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако ринга е като нашенска чалготека тия двамата ще са супер световни шампиони. В чалготеките пълни с мамини наркоманчета тези са богове. На ринга обаче им начукват канчетата но те са българи и вървят напред. Накъде точно...и те не знаят.
5
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тервелчо, това да не ти е Биг Брадър за да се правиш на отворен срещу Мишо Шамара като го замерваше с чехли посред нощ понеже хъркал?
4
3
 
42
 
! Отговори
да бе да преди 8 години
кобри малки и големи , дрън дрън мутри и бивши биячи , повярвали си че са спортисти. Ама иначе са първи в разни чака-рака-джийници и неизменно до тях някоя фолк-***.
3
0
 
35
 
! Отговори
ааааа преди 8 години
Браво още втория мач загуба хаххаха. А Кубрат на година по мач,ако ще прави скоро ще удари 40 години и довиждане от профи бокса.Бокса не е това което беше едно време
2
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой да е очаквал нещо друго но....вървим напред. Кой излъга тези двамата, че са големи баксьори? Сега да ходи и ги успокоява с по една мастика.
1
4
 
48
 
! Отговори
Discovery преди 8 години
Брат му сигурно го съветва сега и му вика... Продължаваме напред, България над всичко, продължаваме напред, всичко е мафия... не можеш да се бориш сам срещу боксовата мафия