Влади Гаджев отрязал чешкия шампион

Щял да продължи или в Русия, или в Турция
4 авг 2015 10:11,
7
Влади Гаджев отрязал чешкия шампион
Снимка: архив Булфото

Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев е отхвърлил оферта от чешкия шампион Виктория Пилзен, пише "Тема Спорт".

Полузащитникът все още е без отбор, след като не поднови договора си с Левски след края на миналия сезон. Очаква се обаче до дни той да приеме предложение на чуждестранен клуб.

Чехите са давали заплата от малко над 15 хиляди евро на халфа, но той ги е отрязал. Причината е, че вече е в напреднали разговори с други отбори.

И преговорите са пред финализиране. Той има оферти от три държави, като е най-вероятно да продължи кариерата си в Турция или Русия.

Гаджев бе подканен и от националния селекционер Ивайло Петев да си намери отбор, или в противен случай няма да попадне в списъка му за предстоящите евроквалификации с Норвегия и Италия.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мениджърски глупости, барем някой се излъже и реши, че става нещо от този куц кон и го вземе.
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълни глупости.Те не го искат във втората дивизия на Турция,той бил отказал на шампиона на Чехия.Всяка година напуска Левски и като не го вземат никъде пак им се моли и реве да го приберат на Герена.Пълен некъдърник.Кво ни занимавате с тоя.По добре напишете нещо за Ким Кардашян
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кажи му футболист и не го обиждай повече. За сведение, Виктория Пилзен има всички шансове да се класира за Шампионската лига, тъй като взе аванс в първия мач срещу израелския шампион Макаби Тел Авив и сега ще играят на свой терен. Голям *** е този Гаджев.
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Твърд национал!