ЦСКА ще губи, закани се треньорът на премиера

Лаптопа не е впечатлен от играта на армейците вчера
10 авг 2015 15:52,
22
ЦСКА ще губи, закани се треньорът на премиера
Снимка: Булфото, архив

Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов-Лаптопа заяви в студио "Дерби", че тимът на ЦСКА ще губи точки във Югозападната "В" група.

Ангелов каза, че не е особено впечатлен от видяно вчера срещу Струмска слава и макар "червените" да спечелиха с 3:0, то тепърва им предстоят тежки двубои.

"Феновете на ЦСКА трябва да знаят, че отборът им ще губи точки, стига разбира се да не се толерира нарочно от съдиите. Първият кръг винаги е тежък, вчера те нямаха тотално надмощие. Последните им два гола паднаха след статични положения в края", коментира Лаптопа.

"Ако това е нивото на ЦСКА, много отбори ще им се противопоставят", смята бившият наставник на Видима-Раковски, Пирин Благоевград, Ботев Пловдив, Пирин Гоце Делчев и Оборище Панагюрище.

По думите му повечето играчи във "В" група чакат с нетърпение сблъсъците с "армейците", но за клубовете тези срещи са истинско изпитание, тъй като голяма част от стадиони нямат необходимите условия, за да приемат отбори от ранга на ЦСКА.

"Ние вчера играхме в село Бяга, но ЦСКА няма как да играе там. В съдийската стая нямаше тоалетна и съдията идваше при нас. За малките клубове ще бъде много трудно да приемат ЦСКА точно заради тези организационни неуредици. Но атмосферата е много по-различна във В група тази година. Това ще бъде година за тестване на манталитета" добави Ангелов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
6
 
! Отговори
ЦСКА преди 8 години
Тоя слон от Банкя още ли се прави на футболист !!!
14
0
 
6
 
! Отговори
До Макренски преди 8 години
Е кво, да се ре радваме на минимални загуби от други аматьори дето се водят професионалисти ли? Кравешка ти работа!
13
3
 
5
 
! Отговори
вервайте ми преди 8 години
Бистришките тигри срещу шопските прасета си е дерби
12
0
 
8
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 8 години
Този мач с " Витоша " ще се гледа задължително в Европейския парламент !
11
7
 
8
 
! Отговори
Микренски преди 8 години
Абе чорбета , защо не се замислите малко бе ? Във В групата играят аматьори т.е хора от разни професии, е има и някой друг изпаднал професионалист и вие се радвате на победата над зидари и мазачи , още повече , че БФС официално отмени този мач и играчите на Струмска слава се разотишли на село да си почиват . В този момент след безпрецедентен отново натиск продажното БФС все пак картотекира и пуска мача , като резултат Струмска слава игра с масажиста и охраната за да събере 11 човека !!!
10
4
 
6
 
! Отговори
To6 преди 8 години
Не мога да разбера някои от треньорите в Югозападната В група. Говорят все едно, че за първи път встъпват във футбола. Каква е тази злоба, държание и непредизвикано отношение към ЦСКА. Гледах записа на мача на ЦСКА с радомирци и се чудя на несебеуважението на този човек. Срам ме е че обичам футбола. Всъщност всеки може да плюе в лицето си когато иска. Жалко за такива хора. А съдиите, както се видя в неделя едва ли ще толерират отбора та и те са от храненици на тези които извадиха ЦСКА от елита
9
2
 
14
 
! Отговори
наблюдател преди 8 години
треньор на селски отбор - селски коментар, като след две ракии. Сигурно разчита да включи бат Бойко и той да ходи като на парад по терена. Дори и да паднат някоя среща ЦСКА какво ще стане... играчите им сега са на нивото на групата, тоя да не би да иска да играе срещу скъпо платени играчи. Все едно с топ да стреляш по врабче. Така или иначе ще стигнат до А група някой ден, а този ще продължи в селския отбор....
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 6 - стига глупости - Левски си е ипотекирал имуществото и си е разсрочил плащанията по дълговете, на играчи и кредитори се плаща и в момента. ЦСКА до последно не исакше да плаща - дълговете им са от 7 години. Що се отнася до Локо там нещата са от глупост, дълга им е страшно малък, но Гигов се заинати и те взеха че изпаднаха.
7
2
 
15
 
! Отговори
Хаха преди 8 години
Тоя че ми прави лап-топ ако продължава с глупостите
6
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТе и Левски не плащат ама са в "А" група, все пак отбора на Делян Пеевски и Б.Борисов няма как да изпадне. Ето сега премиера им закара всички мобилни оператори да им станат спонсори, те Вива Ком горките дължат "само" близо 2 милиарда на КТБ, но пък ще плаща по 6 милиона на година на Левски, ей такива смешни ми ти ни ми ти работи. Локо СФ дължи 1 млн. на НАП и го пратиха във В група. Левски дължи 5 милиона на НАП и си е в "А" група.
5
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви 3-4 хиляди, кой нормален човек ще се грабне да ходи в забутано градче на другия край на България да гледа посредствен футбол между ЦСКА и отборът на Долно Нанагорнище?
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПакоЧовека може би има предвид, че едва ли ще има осигурена достатъчна охрана. Представи си мач в някое голо село и там на стадиона се изсипали 3-4000 фена на ЦСКА, тия футболисти на домакините как според теб ще се опънат на ЦСКА? Та те ще треперят да не им влязат феновете и да ги набият насред стадиона особенно като охраната е някакъв полицай полупенсионер, който е нещо като селски шериф на 5 села в раьона. Много ще е трудна организацията по тези мачове, за селските отбори с малък бюджет.
3
11
 
18
 
! Отговори
Пако преди 8 години
Какъв ранг има ЦСКА в момента, та да не може да играе на селските стадиони? За всички отбори във "В" група условията са еднакви. Ако някой ден се завърнат в "А" група тогава да си налагат претенциите.
2
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чорбата се правят на гърци,не плащат ,а само искат!
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ситуацията е толкова брутално ***, че народа не знае какво да изкоментира.