Лудогорец продължава с трансферите

Румънецът Клаудиу Кешеру подписа договор с разградчани
11 авг 2015 17:11, Красимир Ангелов
4
Лудогорец продължава с трансферите
Снимка: Стяуа

Румънският нападател Клаудиу Кешеру подписа тригодишен договор с Лудогорец, съобщава sport.ro. По информация на "Гонг" българският шампион ще плати 1 милиона евро на Ал Гарафа за бившия футболист на Стяуа Букурещ.

Кешеру ще получава заплата от 700 000 евро на сезон в Лудогорец. Румънските медии отбелязват, че възнаграждението му ще бъде значително по-голямо от това, което е получавал в Стяуа.

Нападателят трябва в следващите часове да пристигне в България, за да премине медицински прегледи и да финализира трансфера си в Лудогорец.

Старши треньорът на Литекс Лауренциу Регекампф също искаше да привлече Кешеру, но Лудогорец в крайна сметка успя да спечели битката за подписа на румънския футболист.

Кешеру вкара 9 гола от 9 мача в катарското първенство тази година, но не попада в плановете на новия бразилски треньор на тима Маркос Пакета. Нападателят има 5 мача и 4 гола с екипа на румънския национален тим. Той игра за Стяуа срещу Лудогорец в плейофа за влизане в Шампионската лига преди година.

В Лудогорец играят други двама румънци - Козмин Моци и привлеченият това лято Андрей Препелица.

Още футболни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
НЕУДОБЕН ВЪПРОС: преди 8 години
"Кешеру ще получава заплата от 700 000 евро на сезон в Лудогорец"Гелосания няма ли най-накрая да направи европейски заплатите на работниците от заводите си, а само на футболистите!??!!?
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гела е страхотно интелигентен - купува румънски футболисти откатарското първенство, като дава почти 2 милиона евро за трансфер и заплата.Догодина ще има повторение на тазгодишното представяне в ШЛ.