Медиците в Англия скочиха на Специалния

Асоциацията на лекарите на футболните отбори защити Ева Карнейро
13 авг 2015 14:04, Красимир Ангелов
3
Медиците в Англия скочиха на Специалния
Снимка: Gol.bg

Асоциацията на лекарите на футболните отбори в Англия защити красивата лекарка Ева Карнейро и остро разкритикува мениджъра Жозе Моуриньо по повод скандала в Челси и отстраняването на докторката от резервната скамейка на лондончани.

Карнейро и екипът й бяха наказани от португалския треньор, след като влязоха на терена, за да помогнат на падналия Еден Азар по време на мача от първия кръг във Висшата лига, което временно остави "сините" с 9 човека срещу 11 от Суонси. Това стана въпреки забраната на Специалния.

В крайна сметка това не се оказа фатално за Челси и двубоят на "Стамфорд Бридж" завърши 2:2, но въпреки това Моуриньо реши да накаже лекарите в тима си.

В разпространено до медиите комюнике, лекарският съюз определя решението на Моуриньо като "ненужно" и посочва, че д-р Карнейро е постъпила правилно в ситуацията.

В същото време докторите изказват "огромно притеснение" от действията на Моуриньо и го призоваха да се извини публично за отношението си към Ева Карнейро и помощникът й Джон Фърн.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Владо преди 8 години
Тази, ако не беше хубавица, едва ли щеше да се вдигне тази тупордия ...
2
2
 
5
 
! Отговори
To6 преди 8 години
Докога ще се занимават с този лигльо. Е те на запад са така. Да си го търпят, те си го обичат. Мене ми е все тая. То пък кой съм аз, но пък си имам мнение.
1
3
 
19
 
! Отговори
Ивайло Братоев преди 8 години
Докога ще се занимаваме с този клоун, който е постоянно в медийното полезрение, но не с красива и резултатна игра на отборите, които води, я с т.нар. нестандартно поведение, което си е чиста проба простащина и надменност, която не може да бъде търпяна и толерирана нито секунда повече..Та ,вижте само послредния им мач със Суонзи - те бяха надиграни по всички линии, имаше толкова удари към вратата на белгиеца, и това преди да го изгонят...Въпреки че нямаше дузпа- на линия бе нарушението...