Ван Гаал не се отказва: Предлага 2 пъти по-голяма заплата на Мюлер

Холандецът иска на всяка цена любимеца си в Манчестър Юнайтед
Обновена: 13 авг 2015 15:07 | 13 авг 2015 14:53, Красимир Ангелов
1
Ван Гаал не се отказва: Предлага 2 пъти по-голяма заплата на Мюлер
Снимка: Reuters

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал не се е отказал от възможността да привлече един от големите си любимци - Томас Мюлер.

Както е известно, миналия месец английски и германски медии спекулираха, че Юнайтед е отправил две бомбастични оферти към Байерн Мюнхен за офанзивния полузащитник, които са били отхвърлени.

Лично изпълнителният директор на баварците Карл-Хайнц Румениге даде специално интервю, в което подчерта, че Томас е един от символите на клуба и няма да бъде продаден на никаква цена.

Самият футболист останал пасивен при интереса на "червените дяволи" към него заради любовта си към Байерн. Сега обаче ван Гаал се опитва да го съблазни с великолепни лични условия.

Според списание "Кикер" английският клуб предлага на германеца почти двойно по-висока заплата: 10 милиона евро на сезон нето. В момента Мюлер прибира между 11 и 12 милиона евро бруто. След облагането им с данъци за него остава близо половината.

Освен това манчестърци предлагат дългосрочен 5-годишен договор на световния шампион, който никога не е крил своите симпатии към ван Гаал. Докато водеше Байерн, холандецът бе заявил, че Мюлер винаги ще бъде титуляр.

Договорът на Томас Мюлер в Байерн Мюнхен изтича през лятото на 2019 година, а според медиите на Острова Юнайтед е готов да го превърне в най-скъпия трансфер в историята на футбола.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации