Домусчиев обеща: Ще върна Лудогорец на върха!

Никой не дава пари за българския футбол, затова е зле, каза той
20 авг 2015 18:42, Анисия Иванова
28
Домусчиев обеща: Ще върна Лудогорец на върха!

Лудогорец отново ще направи силен отбор, който да спечели шампионата. Това обяви собственикът на разградчани Кирил Домусчиев в интервю за Канал 3, в което коментира и актуалните футболни теми.

"Лично аз съм водил преговорите с новите футболисти и техните клубове. Целта е с тези силни индивидуалисти да направим силен отбор и да спечелим шампионата", каза още Домусчиев.

Ръководството на Лудогорец планира разширяване на тренировъчната база на клуба. Както е известно, школата на "орлите" спечели две титли при юношите тази година – при U21 и U15.

Кирил Домусчиев разкри, че треньорът Бруно Рибейро все още не е освободен от клуба, независимо че не се явява на тренировки и дори не е в града.

"Резултатите на Рибейро не удовлетворяват ръководството на клуба. Търсим споразумение с него за прекратяване на договора му. Кога и как ще стане, времето ще покаже", заяви собственикът на Лудогорец.

Новите треньори в клуба Едуард Ераносян и Радослав Здравков са назначени по предложение на спортния директор Методи Томанов. "Те са българи и няма да имат нужда от аклиматизация. Освен това и двамата говорят перфектно португалски, което им дава възможност да се разбират с голяма час от играчите и Бруно Рибейро. Ераносян знае и английски и е работил с много чужденци. Двамата имат много голяма роля".

"Нападките срещу Лудогорец целят да се създаде напрежение в клуба. Някои журналисти искат да очернят Ангел Петричев и Методи Томанов. Двамата са дали много на Лудогорец и аз ще разчитам на тях и в бъдеще", категоричен бе Домусчиев.

Той обаче похвали работата на двамата през годините и заяви, че много хора не желаят доброто на Лудогорец. "Българинът си е такъв – най-много се радва на неуспехите, а не на успехите. Целта на някои медии е да ни разбият, но гледам на нападките с насмешки, защото много добре познавам Петричев и Томанов", каза още той.

Домусчиев е категоричен, че вече нищо не го учудва и, че никой не дава пари за българския футбол и за това и това е причината за ниското му ниво.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: футболКирил Домусчиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.