ЦСКА при аматьорите?! Това е престъпление!

Феновете се увеличават, радва се Спас Джевизов
24 авг 2015 09:15,
38
ЦСКА при аматьорите?! Това е престъпление!
Снимка: архив Булфото

ЦСКА във "В" група е престъпление. Това заяви директорът на ДЮШ на ЦСКА Спас Джевизов.

"Никога не съм допускал, че ще сме във В група. Още не съм го приел. Но виждате, че феновете се увеличават, вместо да намаляват", коментира той.

По думите му фактът, че първият отбор на червените е пълен с юноши, е прекрасен. "Какви дербита стават в А група с по 1000 зрители на стадиона”, попита риторично Джевизов.

"Школата има нужда от база. Това е най-важното, иначе само празни приказки ще си говорим", каза още той.

Джевизов говори и по повод 70-годишния юбилей на Аспарух Никодимов. "Да е жив и здрав, Паро беше мой треньор в онези години, в които той създаде славен армейски отбор. Побеждавахме еврошампиони".

"Паро ни даде възможност да повярваме, че можем много повече, отколкото да спечелим някакво си републиканско първенство. Заслужено се мерихме с най-големите в Европа”, добави Джевизов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: ЦСКАСпас Джевизов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
4
 
! Отговори
Елин преди 8 години
До ВладоВладо, ти не си добре - как си я представяш тази работа - чорбар и мислене, да не говорим и за образно такова !
29
0
 
2
 
! Отговори
Владо преди 8 години
Добре, бе гражданино, как да Ви помогна, като не разбирате от образност, и реагирате първосигнално ?!
28
0
 
2
 
! Отговори
ЦСКА преди 8 години
До ВладоДва метра зад голлинията ???!!! Па това е било извън мрежата,бе *** !!!
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До муспиСимвола на държавна сигурност срами страната и името на Дякона.
26
0
 
2
 
! Отговори
Владо преди 8 години
Нали се радва, че имали голяма посещаемост във В група, какво се е разплакал за А ?!Иначе - без да омаловажам победата им над Ливърпул с 2:0, мисля, че беше през 1982 , за по-младите, които не са гледали мача - съдията доста помогна - някъде в началото, не видя как Велинов извади топката от 2 метра зад голлинията...
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако оставите тези цени на билетите и в А група ще има пълен стадион всеки мач разберете го най после и се замислете хората които управляват клуба
24
2
 
10
 
! Отговори
с преди 8 години
Престъпление е това, което направи клуба ЦСКА. Точно са си на мястото в момента. И те, и сините трупове също, отдавна трябваше да са при аматьорите. Айде стига. Успехите през соца не означава, че до края на света ще са на държавна хранилка. Законите са за всички. Направо понякога си мисля, че Декларойчо Ревльов - Женския е заразил всички червени с постоянното си хленчене и оправдаване.
23
2
 
5
 
! Отговори
А знаете ли че? преди 8 години
Послепис:Само прасетата могат да изхвърят Домусчиеви и да вземат лупи за президент.
22
0
 
12
 
! Отговори
А знаете ли че? преди 8 години
Някога братя Домусчиеви участваха в управлението на цска. Някъде горе долу по времето на успехите от преди 10тина години. Малко след това толкова се изнервиха от интриги крадене и боркичканици, че ви теглиха една майна и отидоха на една гола поляна в Разград да градят отбор?Помислете, че успехите на Лудогорец сега можеха да бъдат ваши, ако не беше крадливата червена върхушка, която го изгони от управленитео на цска.Сега всяка жаба си е в нейния си гьол. Приятно ви сега реване.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
21 събуди се. Дълговете ви са си все същите и ако не ги изчистите, няма да има значение да ли сте на първо място във В група.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отбора на ДПС едва крета в А група, тръгнали с нас да се занимават.
19
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ах колко жалко е да си чорбар.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-добре във В група на чисто, отколкото в А група със собственик Пеевски като Левски1914
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бреййй, изведнъж много доволни станаха "армейците"?! Ми значи по тази логика догодина в А окръжна ще ви е най-добре с най-много фенове, предимно от гетата. Като типични прасета - колкото повече затъват в ***, толкоз повече се радват!
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Били Ливърпул преди 30 години с държавна подкрепа на БКП, всички футболисти БКП ги принуждаваше най-добрите от казармата да ритат в ЦСКА Защо нямате успехи след падането на БКП комунисти нагли! 90% от титлите ви са при БКП,които ви създадоха и вкараха незаконно в А група!!! Защо не припомниш евроидиотията ви и от миналата година - отпадане от Зимбру!! Кои са Зимбру бе,нали биете еврограндове,ама преди 50 години, днеска ви бие Мура,морени и шоколад Своге, смешници. А Лудогорец ви бие навсякъде.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е откраднал бе, базата Червено знаме винагфи е била ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ,КАкто стадиона!!! цСКА НЯМАТЕ НИЩО! Лудогорец взима пари по програма,за която е кандидатствал и спечелил! Това е разширение на стадиона, иначе целия стадион е строен от частни капитали на фирмите на Домусчиев.Вие какво сте построили ,та да го търсите комунистически наглеци.Всичко е държавна собственост при вас!Какво сте били бе ***, били слабия Ливърпул и отпаднахте в следващия мач.Колко да беше скоро, 10 годи
14
5
 
7
 
! Отговори
Три звезди преди 8 години
До Анонимен 12Как така правилата важат само за ЦСКА, бе?Как така лудогорец строят стадион с държавни пари, а ЦСКА плаща наем за своя собствен стадион, а бойко борисов открадна базата Червено знаме без нито лев компенсация?А сравненията межде двата клуба са смешни - ЦСКА три европейски полуфинала, лудогорец само запълват бройката в някакви групи и който ги хване ги съдира от бой.ЦСКА дори не толкова отдавна пак би Ливърпул когато бяха действащ еврошампион, а домузите - какво ???
13
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ко стана с цска евроидиотите бе како?
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има само един отбор в БГ и това е ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ !!!САМО ЛОКО !!!Ко стана с УЕВСКИ БЕ БАТЕ ???
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са правила,а не престъпление. В цска трябва да разберат,че комунизма падна и с умилителните спомени за миналото преди 30-40 години вече стават нелепи след като в А група Лудогорец ги бие където ги хване,а в Европа отпадат от отбори с име на вафла. Хубаво да си говорят за миналото, но в настоящето са пълна нула. В мача Пирин-Лудогорец стадиона беше почти пълен,за какви 1000 човека говори този човечец,нали цска по-евтини билети от А група, и пак имат по-малко публика.

Спонсорирани публикации