Макаби Тел Авив и Малмьо хвърлиха бомбата в ШЛ

Базел и Монако обаче не намериха място в групите
26 авг 2015 08:30,
3
Макаби Тел Авив и Малмьо хвърлиха бомбата в ШЛ
Снимка: Reuters

Воденият от бившия треньор на Левски Славиша Йоканович отбор на Макаби Тел Авив стигна до мечтано участие в груповата фаза на Шампионска лига.

Това стана факт, след като израелците направиха 1:1 с Базел на реванша, но продължават напред, благодарение на повечето голове на чужд терен. Срещата в Швейцария преди седмица завърши 2:2, а българският национал Иван Иванов не попадна в групата на гостите за реванша, защото още не е във форма след две тежки контузии.

В друг сблъсък Валенсия се класира за груповата фаза на Шампионска лига, след като успя да елиминира Монако в голямото дерби от плейофите на турнира.

Това стана факт насред Франция, където "прилепите" паднаха с 1:2, но с общ резултат 4:3 от двата мача влязоха в същинската фаза на надпреварата.

Двата отбора изиграха прекрасна среща на стадион "Луи II", но феноменален гол на Алваро Негредо още във 4-ата минута до голяма степен предреши крайния изход на сблъсъка.

В останалите мачове Малмьо елиминира Селтик след победа с 2:0 на реванша и загуба 2:3 в първата среща, а Шахтьор Донецк направи 2:2 у дома с Рапид Виена, но след успех с 1:0 в Австрия, традиционно се класира сред най-добрите 32 отбора в Европа.

Още спорт четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Българският народ симпатизира на Макаби Тел Афиф!
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Монако щяха да се класират напред ако барбитка беше останала да играе!
1
0
 
11
 
! Отговори
Наполеон Бонапарт преди 8 години
Монако не е насред Франция, още по-малко във Франция !

Спонсорирани публикации