Трагична България загуби мача на годината

Норвегия уби мечтите ни за Евро 2016, феновете искат оставки в БФС
Обновена: 3 сеп 2015 23:42 | 3 сеп 2015 23:39, Елка Василева
166
Трагична България загуби мача на годината
Снимка: Reuters

Норвегия победи с 1:0 България в евроквалификация, играна на стадион "Васил Левски".

Единствения гол в мача отбеляза защитникът Вегард Форен в средата на второто полувреме с първото си попадение в 24 мача с националната фланелка. Така "лъвовете" намалиха до минимум шансовете си за класиране на голям форум за първи път от 2004 година.

Срещата в София беше изключително скучна, без грам интересни моменти, а скандинавците стигнаха до успеха след заучено положение от фаул. Ивелин Попов и компания пък тотално изневериха и в заключителните минути бяха бурно освирквани от феновете по трибуните, които викаха "оставка" за ръководството на БФС.

В класирането в група Н България остава на 4-то място с едва 8 точки от 7 мача. "Викингите" вече имат 13 т., а лидерите Италия и Хърватия са съответно с 15 и 14 т. Азербайджан е на 5-та позиция с 5 т., докато последният Малта има 1 т., спечелена срещу българите.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: Норвегия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знае ли някой колко ни струва този нещастен национален отбор за една година? Да се закрие всичко към него и парите да се предоставят за лечение на деца с редки заболявания. Ползата ще е безкрайна и радост ще има наистина. А не погнуса и отвръщение както е сега. А защо този *** Попов е отново в отбора? Толкова простотии направи, унижи и се подигра с играчи и служители и отново извикан?!? Всичко е долна измама и шуробаджанащина и пари и пари.
68
1
 
19
 
! Отговори
Ихууу преди 8 години
FIFA обяви официалната класация за 2015 г. Във ФИФА членуват общо 208 национални асоциации и бълг.национален отбор по футбол е на "почетното" 209 място.
67
6
 
15
 
! Отговори
bolbov преди 8 години
Ние всички сме виновни.Как може да имам аз претенции когато пия вносна бира пред чуждия телевизор не съм на трибуните.Сектор Г не крещи в несвяст Цялата страна ви гледа Смърт или Победа.На стадиона при капацитет 70 хил. не са влезли 90 хил.и още толкова по дървета и балкони.Няма я Милата ми Родина Народна Република България няма ме и мен няма ни и нас от футбола до космоса.Сбогом Мила Родино ние те предадохме ние те продадохме!
66
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Футбола е сравнително просташка игра и единствено елементарни типове се ангажират с интерес към нея.
65
20
 
6
 
! Отговори
Калигула преди 8 години
Докато Левски и ЦСКА нямат силни отбори и националния ще бъде такъв.
64
9
 
1
 
! Отговори
men преди 8 години
Nedeyte se sramuva...hora.vij i holandzite padnaha u doma.D
63
3
 
21
 
! Отговори
Зов за завръщане !!! преди 8 години
А какво ги чака юнаците с накривените калпаци след два дена на стадио"Ренцо Барбера" в Палермо-не е истина!Бой до спукване бре!Та да си спомнят юнаците кой ги би през 1994 година пак!Ама терена,ама съдията,ама мафията-ха ха ха!Великия Роби Баджо луди ги направи-начело с Перукана!Впрочем-незабавна оставка на измисления бивш смешен вратар(нигерийци и шведи го разкриха!),на мегамошеника и грозен плешив наркоман Данчето Лечков и на некадърния Емчо Спиолата(Костадинчов)-все престъпници от ИЗПЪЛКОМА !
62
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перуката колко години смята да стой на този пост ?България смени десет правителства обаче ПЕРУКАТА е закрепен за този ПОСТ !Затова няма да има ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ НИКОГА ПОВЕЧЕ !!!
61
3
 
20
 
! Отговори
Контратеза !!! преди 8 години
Де го сега оня *** от 94-та Борето Касабов да вика-"Този невероятен,този изключителен Боби Михайлов"бре??!Перукан никога не е бил вратар,а само портиер!През 94-та го съпровождаше нечовешки късмет,а двама кьорави мексиканци го "направиха"вратар при дузпите!Преди това нигерийците го разкриха,а шведите ги изобличиха накрая!Оставка за некадърника Перукан и за супермошеника и мегапрестъпника,измислената звезда-наркомана грозен и плешив-Данчето Лечков!Незабавна оставка бездарници!Плюс Костадинов!
60
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой и защо за пореден път вика в този нещастен национален отбор недоразумението Ивелин Попов? За мен има едно обяснение, той плаща на Перуката за да бъде викан. Така в биографията му има Н брой мачове за национала което му вдига цената при продажба. Толкова нещастни футболисти на едно място сме нямали! Как може 15 000 да им се вържат да ги гледат и да им плащат билети??? Перуката направи нашия футбол на селска атракция. И е отражение на държавата която Рапона скапа с простотията и лакомията си.
59
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моля забравете за България и ФУТБОЛА !Това отдавна не е спорт- там са манекени и връзкари дето не могат един пас да направятбез да се спънат.Федерацията по футбол е фалшива пералня за пари !Къде е Стойчков,Берватов нека кажат защо нямаме футбол в БГ ???ПЕРУКАТА се *ва с целият народ !!!
58
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо това не са футболисти !Няколко пъти не може да спре топка подадена му буквално на главата а на другият вкраката. Значи топката можела да го спъне и той да падне в вратата.Смях и резил смешни са по добре да не играят футбол никога !Тренера трябваше да смени поне трима още първото полувреме.Затова треньора е за смяна и поне 15 футболисти трябва да ритат в ВГРУПА.ТОПКАТА ИМ ПРЕЧИ и ВРЪЩАТ НА ЗАД защото са СЛАБАЦИ !!!
57
4
 
14
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Кофти е когато няма кой да се обвини (някоя външна сила). Толкова могат и за жалост не само на футбол... Хмм... може да се каже, че момчетата са били притеснени от анексиране на България от страна на РФ и не са се концентрирали на 100%. Така, че отбора си е супер, всичко е ок, виновни са ушанките и Путин... :))
56
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
....то да беше взел от "В" група Хазуров и Галчев нямаше да е толкова зле!......***!----------- То да беше взел Бойко Борисов от Бистришки Тигри и Цеко Сифоня от ФК Сарая според теб най-добре,ама от фенове на аматъори освен да си хвалят своето друго не очаквам. Кой е тоя Хазуров? За пръв път чувам за такъв футболист, да не е кофражист когато не тренира, във В група повечето работят и друго.А галчев само го помня с грубите влизания и дърводелска физиономия,не е променил световния футбол.
55
9
 
9
 
! Отговори
До 80 преди 8 години
Гледай си работата по аматъорските терени ***. Къде слагаш аматъорите от цдна при национала.Като играеха Галчев вола и Маркинъос грозника да не би да се класирахме някъде.Наглец. 40 Млн. дългове имат и пак нахалства.Връщайте парите бе комунисти и тогава говорете за професионален футбол.
54
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ритнитопковците, Петев и БФС са ясни, но някой може ли да обясни онези 12-13 хил балъци по трибуните?
53
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иначе прическите, солариумите..всичко направено..да ви *** майката и нещастници
52
3
 
20
 
! Отговори
ТРАКИЯ преди 8 години
БФС Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНОВНИК ! НЕМОЖЕ ДНЕС НА ПРЕДСТАВЯНЕТО НА БЕРБАТОВ ДАИМА ПОВЕЧЕ ЗРИТЕЛИ, ОТКОЛКОТО ДНЕС НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН !ТЪРТЕИТЕ ОТ БФС ИЗГОНИХА БЕРБАТОВ ОТ НАЦИОНАЛА, ИЗХВЪРЛИХА ЦСКА В ТРЕТА ГЛУХА, НАПРАВИХА ОТ "А" ГРУПА ТОТАЛНА СКУКА И ИМАТ НАГЛОСТА ДА СИ СТОЯТ НА ПОСТОВЕТЕ СИ !
51
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
nivoto na nacionalnia otbor e nivoto i otgovornostta koito ni dava upravlenieto na onia tikva , Budkaya, deto klati po nostite sibirskia vl4ak zastoto ne ni dadoha nekakv potok da mine prez BeGeto i sa ide krizaaa. Budkata zaedno s Cuckata treba nasia Prezident hrtka da turi direktno u zatvoro.
50
4
 
15
 
! Отговори
Лоша работа преди 8 години
Каквото стана с държавата след 1989 това стана и с футбола и със всичко. Лоша работа.

Спонсорирани публикации