Трагична България загуби мача на годината

Норвегия уби мечтите ни за Евро 2016, феновете искат оставки в БФС
Обновена: 3 сеп 2015 23:42 | 3 сеп 2015 23:39, Елка Василева
166
Трагична България загуби мача на годината
Снимка: Reuters

Норвегия победи с 1:0 България в евроквалификация, играна на стадион "Васил Левски".

Единствения гол в мача отбеляза защитникът Вегард Форен в средата на второто полувреме с първото си попадение в 24 мача с националната фланелка. Така "лъвовете" намалиха до минимум шансовете си за класиране на голям форум за първи път от 2004 година.

Срещата в София беше изключително скучна, без грам интересни моменти, а скандинавците стигнаха до успеха след заучено положение от фаул. Ивелин Попов и компания пък тотално изневериха и в заключителните минути бяха бурно освирквани от феновете по трибуните, които викаха "оставка" за ръководството на БФС.

В класирането в група Н България остава на 4-то място с едва 8 точки от 7 мача. "Викингите" вече имат 13 т., а лидерите Италия и Хърватия са съответно с 15 и 14 т. Азербайджан е на 5-та позиция с 5 т., докато последният Малта има 1 т., спечелена срещу българите.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: Норвегия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм на море в Гърция и тази вечер докато вечерях в едно ресторантче бях си пуснал смехорията да гледам на телефона.Идва сервитьорът и вика:"аз този мач съм го играл равен на полувремето и победа за България краен резултат". Изгледах го странно и му казах, че е ненормален човек. А той пита защо? Е, поне се е убедил, че разбирам от футбол...Оставка на всички!
48
2
 
13
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Ако бяха беройците по-добре щеше да е ...!
47
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се чуди човек ,как сме стигнали до ...квалификации !!Браво,бе !!
46
4
 
11
 
! Отговори
Спомени от миналото! преди 8 години
Де го сега ония ***-тв коментатора от 1994 година за да вика-"Този невероятен,този изключителен Боби Михайлов"!!!Ха ха ха!!!Тогава го съпътстваше нечовешки късмет Перукан и мексиканците го "направиха "вратар бре!После шведите го разобличиха!Има справедливост и има ВЪЗМЕЗДИЕ бре!!!
45
6
 
13
 
! Отговори
RedNeck преди 8 години
Абе вижте ни усраните *** тръгнали сме футбола да нишим! Вселенски *** - премиер, Пръмова - вице...Лукарски - ни обяснява за въртящия момент на мъркуча...Купища административни ***...деградирали и озверели!Нещата стават трагични!Но не е най лошото това ,а че хората от озлобление и омраза вече са преминали на фаза БЕЗРАЗЛИЧИЕ!!! Това целяха и направиха с Българския НАРОД! Послушни безразлични и бездушни ОВЦЕ!!!
44
1
 
15
 
! Отговори
смях преди 8 години
добре, че не ги гледах. Палячовци! по добре парите инвестирани в БФС да се дадът за друг спорт било то олимпиади по различни предмети за деца, щанги, гимнастики някви, бокс, бягане, Волейбол, баскетбол! Такива *** като този отбор само ни излагат а останалите *** от А Б и В група без да коментирам селските след тях изобщо не трябва да съществуват!
43
6
 
8
 
! Отговори
До 65 преди 8 години
Има - Россиа, там премиера им се казва путва,вписва се в правилника.
42
4
 
16
 
! Отговори
Спомени от бъдещето! преди 8 години
Имайте малко търпение бре!Остават още само 15 години-до 2030 година!До тогава националите няма да се класират за предстоящите до тогава три европейски и четири световни първенства!А след 2030 г самата България няма да съществува вече!!!
41
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как искате от семейство което не ражда да има деца ?Бербатов го посрешха 10 000в Гърция а тук 3 000 скандираха оставка,ама те тези от БФС не са виновни да знаете,създали са всички условия.Започнах да съжалям футболистите и проумях ,че нямат винате толков си могат а крадците и некадърниците се крият зад тях.Някой разбра ли каква е контузита на Ники Михайлов ?Щот според мен симулира такава
40
0
 
14
 
! Отговори
Димитър Пенев преди 8 години
Добра загуба.
39
2
 
3
 
! Отговори
ПОПЕТО СЪМ преди 8 години
цунете ми краката е смешковци
38
0
 
17
 
! Отговори
ЗАКРИВАЙ преди 8 години
Стига с тия мъки!!!! Насочваме сили към турнирите Ариана, Каменица, Данониада и т.н.Губим времето и на останалите държавни тимове като ги разхождаме за глупости. Разпускай А отбора
37
0
 
8
 
! Отговори
напред към пета урна преди 8 години
До Гюро ПанагюрскиКато панагюрец не можеш да не се гордееш, че само там се прави готин зелник. Та в тази връзка се сетих и за пословицата за лудия и зелника. Будялите сме ние, а на тези футболисти и една зелева чорба да се даде е много. Отделно, те се и без нея се продрискват на всеки важен мач
36
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се.сърдите на никой! Случайни. Неща няма! На един лиген салата и две шишета ракия всички сме големи разбирачи!! Не е от днес за утре!Чудо е, дори, че има отбор!!
35
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя България е трагична от 15 години насам.Не са виновни футболистите както се опитват да го искарат от БФС,на тях толкова са им възможностите и не могат да надскочат това което могат,виновни са тези от БФС защото вече 25 г нямат стратеги за развитието на футбола,нямат приоритети,не може Бойко да дава 2 000 000 лева за трибуна на Лудогорец а ЦСКА да гние във В група и школите да са затрити на всички малки градове
34
0
 
11
 
! Отговори
напред към пета урна преди 8 години
До АнонименАз пък съжалявам, че светнах татко за това, че ще има мач. Можеше да си легне по-рано, а не да се ядосва :(
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миланов казал, че балерините били трагични и толкова си можели! Като толкова си можете марш и оставете да играе някой, който може. Години наред ни излагате, а получавате заплати от нашите данъци, ходите на безплатни екскурзии. Как става това? Аз, ако не си върша работата ще изгърмя на момента като тапа! Защо ги търпим тези?!
32
0
 
8
 
! Отговори
напред към пета урна преди 8 години
До TacticianДа бяха само футболистите и БФС.... Такива са ни и футболните вестници. На една сергия, където от трите спортни вестника се получават дневно 8-10 екземпляра, на ден се продават един, максимум два. Е, ако няма някакво дерби, де. Статиите са написани така и по начин, който е напълно идентичен с играта на "футболистите" ни. А в националната ни телевизия има и такива, които са по-зле с географията и ет един шестокласник(иде реч за оня, който бъркаше Чили с Мексико)
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малииии добре че забравих да го гледам..... спестих си 90 мин ядове, че те и без това са ни малко......
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оставка на БФС-тия безхаберници съсипаха футбола.

Спонсорирани публикации