Трагична България загуби мача на годината

Норвегия уби мечтите ни за Евро 2016, феновете искат оставки в БФС
Обновена: 3 сеп 2015 23:42 | 3 сеп 2015 23:39, Елка Василева
166
Трагична България загуби мача на годината
Снимка: Reuters

Норвегия победи с 1:0 България в евроквалификация, играна на стадион "Васил Левски".

Единствения гол в мача отбеляза защитникът Вегард Форен в средата на второто полувреме с първото си попадение в 24 мача с националната фланелка. Така "лъвовете" намалиха до минимум шансовете си за класиране на голям форум за първи път от 2004 година.

Срещата в София беше изключително скучна, без грам интересни моменти, а скандинавците стигнаха до успеха след заучено положение от фаул. Ивелин Попов и компания пък тотално изневериха и в заключителните минути бяха бурно освирквани от феновете по трибуните, които викаха "оставка" за ръководството на БФС.

В класирането в група Н България остава на 4-то място с едва 8 точки от 7 мача. "Викингите" вече имат 13 т., а лидерите Италия и Хърватия са съответно с 15 и 14 т. Азербайджан е на 5-та позиция с 5 т., докато последният Малта има 1 т., спечелена срещу българите.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: Норвегия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
4
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
Мързеливци, бездарници, некадърници и всичко в този смисъл за тези младежи които се мислят за футболисти. Да се закрие този националния отбор. Направете като Унгария - 6 години без национален отбор. Сега като отново ги пуснаха играят та пушек се вдига. Но това в България не може да стане защото онези от БФС няма да могат да ходят по чужбина без пари.
108
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Не забравяйте че българите се радват. За нас този отбор е бълтарски колкото правителствата и парламента - колониална администрация.
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"първото си попадение в 24 мача с националната фланелка"като гледам какви се разписват очаквам на следващият мач гол от противниковия вратар
106
1
 
2
 
! Отговори
Jojo преди 8 години
Хайде спрете вече с този футбол.... какво можеда се очаква, когато се управлява от мутри, перуки, гелосани и др......
105
0
 
6
 
! Отговори
шишо преди 8 години
Най слабите кандидат- футболисти и най слабия треньор ето какво могът да сътворят. На тоя треньор с не ясен етнически произход му трябва умнствена подготовка.
104
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само футболистите ни не са ниво. Всичко в България е под нивото. Шофьорите ни ли са шофьори като хората, лекарите ли са лекари като хората, хотелите ни ли са хотели, обслужването ли е обслужване, магистралите ни ли са магистрали, строителите - инцидент след инцидент, дори премиерският самолет прави все "дефекти". Търговците всеки ден вдигат цените, а насреща все по-малка покупателност. Всеки в България се свил в черупката си и сам се бори с вятърните мелници. Ще успеем ли някога да поумнеем?
103
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Жоро 130. Абе то се знае от къде тръгна тази мода, ама там футбулистите ако не тренират отнасят яки глоби. Нашите чалгари само това успяха да копират от преуспелите футбулисти, прическите и татусите... Нищо друго, нищоо. П.С. Роналдо правил на ден по 1000 коремни преси ;-) Изглежда добре, ама и пипа топката :-))
102
0
 
10
 
! Отговори
goliamata bitka преди 8 години
Според коментатора Ивайло Ангелов първото полувреме падна голяма битка. В превод футбол нямаше, а абсолютната безидейност на нашите доведе до около 200 балонни изритвания на топката, 100 от които им ги броиха като успешни пасове в статистиката. Не знам как това не е вина на треньора, но предлагам следващия мач весто топка да ритат едно гюле хем няма да лети толкова нависоко, хем ще отстраняваме всеки противник, усмелил се да посрещне гюлето с глава, пък кой знае.. току виж гюлето отхвръкнало и към официалната ложа с гости от БФС...
101
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любо Пенев ви беше виновен, а сега няма виновни, а такова е нивото на футбола в България! Каквото е ръководството в БФС, такъв е и футбола! ПОЗОР!
100
0
 
4
 
! Отговори
Vuicho преди 8 години
Tezi 15000 na tribunite doshli da podkrepiat ЮНАЦИТЕ . Tova sa xora na koito im e plateno ot Perukata,kakto e pri mitingite.
99
1
 
16
 
! Отговори
1 преди 8 години
Футбол се прави с пари и акъл. Явно в българския футбол отсъстват и двете. Не е нужно да се ядосваме и да мразим държавата си. Трябва да оценим ситуацията и да вземем адекватни мерки.
98
1
 
21
 
! Отговори
++ преди 8 години
Нациоанлния да се разпусне.. няма смисъл, по-добре да беха пуснали " бистришките тигри" да играят. Б.аси излагацията.
97
0
 
20
 
! Отговори
Инж+ преди 8 години
Аз лично не съм имал такива напразни мечти за класиране!? Редно е, след отпадането на клубните отбори от евротурнирите и вчерашната изцепка, ръководството на БФС да подаде оставка!!! Като не могат да управляват, да ходят да копат на полето!!!
96
0
 
33
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
Снимката е показателна. Нашият с татуси, прически, бради - пълен манекен и позьор по чалга клубове.Вижте норвежеца. Нашите палячовци за са концлагер
95
0
 
17
 
! Отговори
решението преди 8 години
Според мен е най-правилно да се разпусне целия национален отбор. Заявявам го напълно сериозно!!! Не виждам никакъв смисъл да плащаме за нещо което дори не работи както трябва. По-добре тези пари да отидат за децата с таланти отколкото за големите които нямат талант или имат но ги мързи да правят каквото и да е. Или пък може да им плащаме само на победа на т*пите футболисти да видим тогава какво ще правят.
94
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 122Разбирам гнева Ви, но с какво масата от народа се отличава от политиците и ръководството на футболния съюз на Тиквенландия?
93
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам футболистите, БФС, Петев и всички, които по някакъв начин пряк или косвен са прибирали от моите данъци да ми ги върнат до стотинка.Ако отида до магазина и си платя за хляб и се окаже, че няма хляб или че е мухлясъл, ми върщат парите. Искам си и аз парите. Не съм плащал за такъв резил, тотална липса на желание и отгоре на всичко наглост как никой не бил виновен и е било нормално да падаме и публиката да скандира оставка и как това не гипритеснявало.Искам си парите обратно!!!
92
3
 
10
 
! Отговори
Марин преди 8 години
Хахаха имали такива, които са го гледали хахахахахаха
91
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХА ХА ХА, за това вече не гледам българския футбол и не ме интересува. И си ми е много гот, а вие се ядосвайте за глупости!
90
0
 
18
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Трябва тия пияндета да бъдат разпуснати .......ти за една топка да те мързи да се пребориш камоли атака да направиш кааамоли гол да вкараш ! Още в главите им кънтеше тътена от снощната чалготека ....воя на Преслава и гюбеците на Галена ......направо ме хвана срам !