Мъри и Астана ще търсят сензация срещу Бенфика

Не винаги печелят фаворитите, коментира Станимир Стоилов
15 сеп 2015 07:49,
6
Мъри и Астана ще търсят сензация срещу Бенфика
Снимка: архив, Reuters

Българският треньор на казахстанския Астана Станимир Стоилов очаква изключително труден мач срещу португалсккия Бенфика в днешния сблъсък от груповата фаза на Шампионската лига.

Това е исторически ден за Казахстан, тъй като за пръв път тим ще играе в групите на турнира, на богатите, и приключението на отбора започва именно днес.

"Щастлив съм, че след 20 години отново се завръщам в Португалия. Предстои ни много труден мач срещу Бенфика. За нас обаче той е едно много голямо предизвикателство. Правим първите си стъпки в този турнир и ще ни бъде трудно, Най-важното обаче е да бъдем добре организирани и да се възползваме от шансовете си. Без съмнение Бенфика е големият фаворит, но ние вече доказахме, че във футбола не винаги печелят фаворитите", обяви Мъри на пресконференцията преди мача.

"Настроението в нашия отбор е доста добро. Няма никакъв натиск при нас. Ще се опитаме да се преборим с португалците. Гледахме им няколко мача. Ясно ни е, че противникът е много силен, но мисля, че имаме шанс за сензация", добави той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
10
 
! Отговори
Контрафалц !!! преди 8 години
Световно известния тренер,каунья от Аскьой ще влезе в на Шампионската лига като първия и единствен постигнал забележителния резултат от 12 мача и 12 загуби бре!При голова разлика 3-45 гола общо!Със сините орли има вече 6 загуби в груповата фаза - демек е на 50% преди довечера!Давай Мъро де Мъри го го го!!!Ти и другия ***-Дришу непобедимия тенисмен сте нашата гордост бре!!!Уау уау уау!!!
4
3
 
7
 
! Отговори
онз преди 8 години
ше намерят, ако сензацията е на центъра
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пъпешът би някакви кипърци и се самозабрави. Шансове срещу Бенфика и то на техен терен хахаха
2
12
 
8
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Само напред Мъри! Не поглеждай назад, там е само България...
1
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Успех!