Байерн Мюнхен помете Волфсбург с 5:1

Полякът Левандовски вкара и петте гола
Обновена: 23 сеп 2015 07:46 | 23 сеп 2015 07:45, Анисия Иванова
1
Байерн Мюнхен помете Волфсбург с 5:1

С пет гола на Роберт Левандовски Байерн Мюнхен разфасова Волфсбург с 5:1 в мач от междинния шести кръг на Бундеслигата, игран на стадион "Алианц Арена".

"Вълците" изиграха много прилично първо полувреме, в което се оттеглиха на почивката с гол преднина, реализиран от Даниел Калиджюри. Гилавоги пък нацели гредата, прехвърли Мануел Нойер от центъра.

Веднага след почивката обаче се случи немислимото - влезлият като резерва Левандовски пренаписа историята на Бундеслигата, вкарвайки пет (!) гола в рамките на само девет минути. Дори неговият треньор Пеп Гуардиола не можеше да повярва на случващото се и се хвана за главата.

По този начин първенецът на Германия си върна за позорното поражение с 1:4 от Волфсбург от миналия сезон. След победата Байерн продължава с пълен актив от 18 точки. Шампионите излязоха на върха в класирането, докато вицешампионите са трети с 11 пункта.

Подробности за срещата четете в Gol.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мнооо лоши дни за Волфсбург. Първо ги заковаха с американските дизели и акциите им паднаха с 25 млрд. евро, а сега един играч ги закова на стената. Ужас.

Спонсорирани публикации