Раева към Гришо: Родината ти е една!

Бившата гимнастичка критикува тенисиста заради купа "Дейвис"
23 сеп 2015 11:14,
114
Раева към Гришо: Родината ти е една!
Снимка: архив Булфото

Бившата гимнастичка и настоящ президент на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева избухна срещу топтенисиста на България Григор Димитров.

Повод за това стана скандалът с неговия отказ да подкрепи страната ни с участие в купа "Дейвис".

"Много съм разочарована от Григор Димитров! Много!!!", започна Раева. По думите на легендарната ни гимнастичка когато човек е голям, когато е радост за сънародниците си, когато е от малкото истински радости за страната, човек не може да откаже да се състезава за родината си. Нямаш право, каквито и оправдания да имаш", допълва тя.

"Много те обичам, талантливо момче! Вярвам в неоспоримия ти талант, но не мога да приема отказа ти да се състезаваш за България и българския отбор! Дано си разбрал огромната грешка, която допусна! Победи и загуби - много! Родината - една", завършва Раева.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
0
 
! Отговори
Ицо преди 8 години
До meМожеш да спреш да бъдеш българин, но до името Григор Димитров стои бълграският флаг! На четвъртфинала на Уимбълдън '14, принца и принцесата аплодираха изправени БЪЛГАРИНА Димитров! Мачовете на Григор са едни от най-гледаните! Нека повече хора по света разберат за България, чрез него!
78
3
 
2
 
! Отговори
Гришо преди 8 години
Ти коя беше в тениса, че не мога да се сетя, че да ми търсиш сметка дали да играя или не?!
77
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ne razbiram, zashto nqkoi mu se barka, tova si e negova rabota
76
3
 
4
 
! Отговори
Лора преди 8 години
Само на мен ли ми се струва, че тази статия има накакъв скит политически PR? . Нещо от типа.. "да лъснем пред избирателите, като се покажем големи патриоти"
75
0
 
5
 
! Отговори
Мързеланд Надувков преди 8 години
Колко са тези, които, като златните момичета, ще се лишат от живота, заради успехите. Важен е и треньора, мотивацията, но какво да предложиш на гимнастичка. Друго е да показваш боди пред камерите, да скачаш като изоглавен в скали, да си с Маша. Да но до време. И то времето на по- възразстните ПОБЕДИТЕЛИ-Ноле и т.н. Явно това поколение не притежава нужното. Не е страшно-следващите ще са по-зле. И аз съм РАЗОЧАРОВАН. Остава 1 място до забравата.
74
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно за тази България, в момента, тази гласуващата за герб, тази унищожила всичко стойностно... Е как да се състезава Григор за нея!? Прав е!
73
3
 
10
 
! Отговори
ме преди 8 години
И Григор е спрял да бъде! Не го обвинявам, не му завиждам, не го хейтя, все ми е едно за него. Не разбирам защо българските медии ни го натрапват едва ли не като икона на успял българин, след като той може и да е успял, но не е българин. Както и не виждам защо трябва да се прекланям пред човек успял в толкова комерсиален спорт като тениса, а родният спорт е СЪСИПАН както и цялата държава от крадене и липса на стратегия. Гимнастичките хиляда пъти повече заслужават похвала, защото са успели ТУК!
72
8
 
23
 
! Отговори
antiРаева преди 8 години
Поредната безумна, непоискана и нежелана обществена изява на госпожа Раева.
71
5
 
21
 
! Отговори
me преди 8 години
Много са ми интересни хората за които Григор Димитров е едва ли не аверче. Осъзнайте се "Григор" не е "Гришо", "Маша" не е "наша". За Григор Д. България е просто неудобство. Той не живее тук, не говори езика ни (странно ми е дали говори с баща си на български изобщо), не участва в живота в нашата държава по никакъв начин. Защо го защитавате? Ами не е българин разбира се. Да си българин не е генетично, това е националност. Можеш да се откажеш от нея ако решиш, можеш да спреш да бъдеш българин.
70
6
 
9
 
! Отговори
Левентос преди 8 години
Тази Раева да си гледа нейния живот, за каква се мисли тази лелка, на всяка манджа меродия, никой не я пита за жалкото й мнение!
69
9
 
12
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Ла*нари, никой няма право да тика главата на Гришо заради избора му!Задръжте си ла*нарските мнения за себе си!
68
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Илиана избухнала,чудо голямо.Щом си има ценности и приоритети да ги пази за себе си,а не да ги вменява на този млад спортист.А какво тя лично му е помогнала ,та да има право го товари със собствените си съждения.
67
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За какво му е на Гриши да се занимава със селяни?! Да си гледа там неговия бизнес и това е.
66
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няколко дни преди изборите винаги получавам СПАМ да гласувам тъпата й партия. Браво на Гришо, че не играе по свирката на тази и други лакоми бивши спортисти..
65
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Луд с МотикаЛичи ти че си луд с мотика и то от старото поколение, робуващо на принципа - за лудо работи за лудо не стой.Еми времената вече са други, никой не иска да се трепе в полза на комунистите.Гришо явно добре е осъзнал основния ленински принцип - по-добре комунистите да работят от теб, отколкото ти да работиш за капиталистите. Нормално, отвратен от подобна стилистика той да страни от своята 'родина'.
64
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българската лична карта по никой начин не те вкарва в дълг към въпросната територия.Когато те на него, тогава и той на тях - просто е! В крайна сметка сиренето е с пари.Браво Гришо, тотален бойкот на всякакви 'национални' формации.
63
5
 
21
 
! Отговори
xp преди 8 години
Като спрете да крадете и започнете да градите терени за спорт, да финансирате деца, да помагате на талантите с спонсори, да оправите училищата ...чак там някъде ще давате съвети КОЙ къде ще ИГРАЕ за България ! Каква си ти да казваш на независим спортист със кариера..къде ще играе?
62
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дори по света, сериозните тенисисти рядко играят за купа "Дейвис", тъй като програмата им е изключително натоварена и почти няма време за възстановяване. В края на краищата нали става дума за свободен избор? Ако иска, ще играе, ако не иска - няма да играе. Не виждам защо трябва да драматизираме. А квалификации от рода на "истински българин", "неистински българин", "полуистински българин" не подобряват нещата.
61
13
 
9
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
От тоя хасковски *** кво друго да очакваш? Отказал да играе, ми той и без това не може да играе, поне няма да ни излага. Браво на Раева, точно в десетката му го е забила.Не че защитавам Кубрат Пулев, ама помните ли че в Германия му даваха 5 млн. евро за да се бие за Германия и на всяко излизане да излиза с германското знаме и химн? Човека е пич и отказа с думите "Аз съм българин и всички мои успехи и неуспехи ще останат в България. Не се продавам."
60
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
e sega sled tva izkazvane veche sas sigurno niama da igrae za BG.

Спонсорирани публикации