Трябваше да победим Галатасарай, съжалява Мъри

Това бе исторически ден за казахстанския футбол, обяви треньорът
0
Трябваше да победим Галатасарай, съжалява Мъри
Снимка: Булфото

Треньорът на казахстанския Астана Станимир Стоилов обяви, че е доволен от точката при ремито 2:2 срещу Галатасарай, но отсече, че тимът му е заслужавал успеха.

"Това беше исторически ден за казахстанския футбол. През първото полувреме бяхме под голямо напрежение. След почивката проявихме характер и създадохме много положения. Вкарахме гол, но направихме и доста пропуски. Доволен съм от резултата и спечелената точка, но мисля, че с играта си заслужавахме да победим", коментира Стоилов.

"Без характер няма как да се получи. Без желание и без амбиция нищо не се получава. При нас имаше поставена задача – Лига Европа. Ние я преизпълнихме, ще видим какво ще се случи в шампионата, а след това всичко ще е според резултатите ни. Ние може би не сме готови за нещо повече в ШЛ, но зависи и от резултатите на нашите противници. Знам, че можем да създаваме проблеми на нашите съперници, особено като домакини. Третото място в групата би било добре дошло, но все пак не можем да си поставяме подобни цели.“

"На този етап няма нищо за мой нов договор с Астана. Аз за себе си нямам решение в главата къде ще продължа след Нова година, нещата са висящи. Не съм далече от България, в момента търся по-голямо предизвикателство“, завърши треньорът.

Още новини след снощните мачове от Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации