Бербатов сваля цените за българи в Солун

Отстъпките стигали до 37%, майката на звездата – също звезда
Обновена: 5 окт 2015 11:38 | 5 окт 2015 09:03,
21
Бербатов сваля цените за българи в Солун
Димитър Бербатов при представянето му в Солун. Снимка: Reuters, архив

"Българин? О, Бербатов е най-великият футболист", възкликвали продавачите в Солун и тутакси правели огромни намаления за българите. Отстъпката от цената стигала до 37%, съобщава "Стандарт".

В момента в Солун се зареждат зимните колекции. Намаленията при летните вървят между 20 и 25 на сто, но заради еуфорията около Бербатов отстъпката за българи става двойна.

Димитър Бербатов се превърна в герой за ПАОК още в срещата с "Атромитос". На 28 септември Бербо се отчете с първи гол за новия си клуб, а освен това пусна и асистенция за победното 2:1 при гостуването на "Атромитос".

На втори октомври пък българинът за първи път игра като титуляр за ПАОК срещу "Борусия" (Дортмунд) в Лига Европа. Стадион "Тумба" в Солун мощно го аплодира, мачът бе гледан от огромна агитка българи.

34-годишният Димитър Бербатов е един от най-опитните футболисти на ПАОК, съотборниците му се обръщат към него с "мастър" (учителю), разказват гърците.

Своеобразна "звезда" в Солун вече е и майката на Бербатов - Маргарита. Търговците емоционално разказват, че българката вече гледала три мача на сина си. Давала и интервюта в местните медии и обяснявала колко щастлив е Бербо от възможността на помогне на тима си със своите умения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
1
 
! Отговори
тъпия Бербо преди 8 години
Бербатов за пари продаде България .Дано не види ни цент от тия пари .*** ,пир по време на чума ще прави в Гърция.
16
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига толкова с прекалените хвалби за Бербатов. Един добър футболист, който умее да вкарва голове само на средняци, но се губи срещу големите отбори. Навремето можеше само с една английска седмична заплата да помогне на родния си Пирин да не ги изхвърлят от А група, но явно му е дошло в повече.
15
5
 
1
 
! Отговори
Подуене преди 8 години
В България има само един ,,мастър,,... Това е Гонзо от ,, Геренбахче,,....
14
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представям си гръцки футболист да откаже да играе за Гърция, какво щеше да му се случигърците са патриотиа ние сме продажници, затова и на продажника Бербатов викаме "Браво"
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе от тия от Солун тотално са изперкали, кой знае атиняните как им се подиграват. Мастър :))))
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е оправдание това, че не харесвал перуката и го дразнели в националнияВсе едно войника да откаже да се бие за родината си, защото го дразни полковникатакова оправдание е глупаво
11
6
 
0
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
До Анонимен 9Стоичков в началото играеше просто физически за да не го викат, пропускаше дузпи, въобще беше страшно ***. 93-94 стана човек и Българин. Бербатов може би много са го дразнили в националния, но дори и това не е причина да не играя за България. Всичкото "" да стане тук и да съм последният бял, пак ще бъда Българин с гордо вдигната глава!
10
12
 
11
 
! Отговори
Трактор преди 8 години
Нищо лично срещу Бербатов, но ненавиждам предатели като него, които за пари са готови да предадат родината сиАлчен родоотстъпник е той, забрави откъде тръгна, кой го изучи, забрави къде е ял хляб като малък, сега е голямата работа, не иска да играе за България - гнусен предател
9
10
 
12
 
! Отговори
аналнологичен слючаи преди 8 години
Храчите по Бербатов ама на човека дрънкат милиони в джобчето на новите му панталонки а вие и на децата си не можете да купите бонбонки, завистливи, злобни, гадни *. освен това играе нооо добре, интелигентен и скромен, не е проЗЗтака стоишкоф, поради и което така го мразите, щото само от проЗЗтащина моете да отлепите.
8
3
 
11
 
! Отговори
ефати преди 8 години
Егати заглавието?! все едно се продава и ако си българин смъква цената? На нас ни е простено да сме неграмотници ама на вас?
7
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стоичков никога не е отказвал да играе за България, ама викат бил проста Бербатов е умен, хитър, алчен, за пари майка и родина продава, типичен българинБраво!
6
5
 
4
 
! Отговори
Бербатов до анонимен преди 8 години
Аре гледай ме бе моля те.
5
41
 
20
 
! Отговори
Пената преди 8 години
Единствения футболист в света, който отказва да играе за родината сидори тарамбуките и африканците играят, щом ги повикатсамо Бербатов непредател и родоотстъпник, алчен за пари, достоен за презрение
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи все, пак става още за нещо... Браво, поне това да прави за България.
3
5
 
55
 
! Отговори
Я па тоа преди 8 години
до 1. Що да е предател бе? Щото не търпи айдуците и перукан ли?!
2
2
 
18
 
! Отговори
Марго Бербатова преди 8 години
до 2: Опа,ти си роден заблуден,бе !!!
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
qsha be Berbo:-)

Спонсорирани публикации