Теди Салпаров на линия за Германия

Оказа се, че контузията му не е толкова сериозна
14 окт 2015 10:11, Красимир Ангелов
7
Теди Салпаров на линия за Германия
Снимка: Булфото

Контузеното либеро на националния отбор по волейбол Теодор Салпаров все пак ще може да бъде на разположение на селекционера Пламен Константинов. Оказа се, че контузията му не е толкова сериозна и съвсем скоро ще може да е на разположение.

Салпаров е минал специални изследвания, които показаха, че няма разкъсване на мускул и няма да му се наложи да бъде дълго време извън игра, съобщи Нова телевизия.

Волейболистът обаче не тренира заедно със своите съотборници вчера и до последно ще бъде под въпрос за четвъртфиналите. Възможно е той да бъде запазен и на негово място като титуляр да започне Владислав Иванов.

"Лъвовете" ще срещнат Германия на 1/4-финалите на европейското първенство по волейбол. Двубоят е днес от 20,45 часа и ще се играе в зала "Арена Армеец", като билетите вече са разпродадени.

Всички новини преди мача с Германия в Арена Армеец четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Хайдеее, швабите изядоха дървото, сега каквото кажем това ще стане "да взимат всички емигранти" като не могат да играят така ще е
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скримов също понеоще месец няма да играе. контузия.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цецо Соколов е контузен много сериозон и повееч от година няма да играе. Толкова и гледате волейбол.той не играе вече седем-осем месеца, но най-рано ьнуаяри - февруари ще махне гипса (след като го сложи пат тогава - миналата година), а дали въобще не свърши с волейбола е друг въпрос.
4
0
 
2
 
! Отговори
65 преди 8 години
може да е тактика-хам да си отпочине ,хем да го запазят от евентуална контузия.Пък и да докажем,че можем да бием и без него
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами Цецо Соколов защо не играе
2
2
 
3
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Дано да е така!!!!!!Иначе лошо.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕДна добра новина. сега и Жеков да се оправи.

Спонсорирани публикации