Багата премаза Пещерняка, защити титлата си

Благой Иванов надви Мемен в Кънектикът
Обновена: 18 окт 2015 09:35 | 18 окт 2015 09:10, Александър Попов
35
Багата премаза Пещерняка, защити титлата си
Снимка: YouTube

Благой Иванов – Багата защити титлата си в тежка категория на веригата WSOF срещу Дерик Мемен, известен като Пещерняка. Мачът се проведе в залата в Машантъкет, Кънектикът.

Българинът повали съперника си 20 секунди преди края на втория рунд.

Багата започна още от началото да нанася тежки удари на съперника, а от лицето на противника бликна и кръв. До края на рунда той надигра категорично Пещерняка. Вторият рунд започна в привидно по-ниско темпо, но родният шампион изчака своя момент и свали Мемен и след няколко удара съдиите прекратиха мача.

Благой бе подкрепян от българска агитка, която изригна след края на двубоя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
4
 
! Отговори
Мутролог преди 8 години
Радвайте му се ,ако знаете колко майки е рзплакал .С бухалката колко мутри обслужваше,конкуренти,те затова и го наръбкаха в сърцето,не може да си слуга на няколко господаря .
11
3
 
5
 
! Отговори
бивш боксьор преди 8 години
Абе, скотове, не мога да разбера, че се кефите от питекантропите!Вижте му само физиономията на този ваш идол, тя е по-разкривена от ярост и на разярена горила.Не мога да си обясня, зощо е забранен боят между кучета или петли, скоро ще забранят и коридата и да е позволен този по-долен и уличен бой спорт.Това си е паракселанс гладиаторска битка.Па ,ги и заградили в клетка, по-слабият да не би случайно да избяга.Когато спортувах бокс са ни учели, че паднал човек не се бие.Чакаш го да стане.А, тук ,
10
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Бага, бии за да те уважават и да прославяш България !
9
11
 
4
 
! Отговори
до 19 преди 8 години
И какво като е ром Благой? Нали е български гражданин. Прославя България с шамарите които раздава. Всички ще се страхуват като чуят България и българин. Нека се страхуват и да ни отбягват.
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На *** Багата им е трън в очите , както и всеки български успех ! ДГД еврейски *** , България се гордее с БАГАТА !
7
9
 
13
 
! Отговори
Xuiylski преди 8 години
До TulskiА от такива 'породисти българи' като теб каква ли е ползата?! Това момче е световен шампион и го показват по над 30 световни канала в новини и преки предавания с българското знаме и екип на българия,а теб 'българино' кой те знае освен семейството ти и в кварталните кафенета 'породистите българи' като теб!?
6
7
 
4
 
! Отговори
outlaw преди 8 години
Не това за пореден път показва, че когато напуснем задушаващата Б-я хората навън жънат успехи , а тук жънат само определени хора
5
16
 
6
 
! Отговори
Фалконети преди 8 години
Добре че са българските роми да ни прославят по света. Гордеем с нашия ром Благой! Счупил е главата на някакъв друг *** при това чак в Америка! Как да не се гордеем?
4
4
 
12
 
! Отговори
M преди 8 години
Браво на момчето!!!Още един повод да развеем гордо знамето.Трябва да се гордеем с всеки един успех в спорта.Адмирации за нашите момчета вчера Багата и Кобрата!!!!
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като му гледам лицето на оня, приятно си е прекарал хахахаБраво на Багата! Да е жив и здрав
2
25
 
24
 
! Отговори
Сенко преди 8 години
Багата премазал Пещерняка-радост за отрепките на Обществото!Този Бага нали уж лежеше на смъртно легло с нож в сърцето,как така преодоля несъвместима със живота травма и скочи отново да се бие?!Ще каже някой-здрав организъм и воля...Не,драги наивници-със рана от нож в сърцето можеш да живееш като инвалид и то не особено дълго време...Истината е,че родните медии силно преувеличиха състоянието му и героизираха тази личност за което никой не им потърси отговорност ама карай-Багата премазал Пещерняка
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е*и токата му закова! Направо заспа във въздуха.

Спонсорирани публикации