Майкъла избухна: Левски – Лудогорец бе уреден!

Разградчани са с три класи над столичани, заяви той пред Gol.bg
Обновена: 20 окт 2015 16:33 | 20 окт 2015 16:16, Красимир Ангелов
22
Майкъла избухна: Левски – Лудогорец бе уреден!
Снимка: Булфото

Дербито между Левски и Лудогорец е било уредено. Това смята легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла.

Двата отбора завършиха наравно 1:1 на стадион "Георги Аспарухов" и според него мачът предварително е бил нареден "сините" да не загубят.

"Огромна разлика! Лудогорец е с три класи над Левски. Отборът им играе футбол, "сините" го рушат. Като че ли мачът беше уреден Лудогорец да не победи. Имаха чисти положения, които не вкараха, докато голът на Левски беше случаен и домакините не създадоха нито една опасност", каза пред Gol.bg Майкъла, след което назова един от големите проблеми на разградчани.

"Това е вратарският пост. Командва лошо защитата и следствие на това тя е слаба (б.р. - говори за Милан Борян). Разликата в класите между Лудогорец и Левски е огромна. От мача "сините" спечелиха една точка".

"Публиката беше великолепна. Играчите на Лудогорец не са виждали толкова много фенове, което ги стимулира и играха отлично. Мислеха си, че са в Шампионска лига. Но това е шансът да бъдат забелязани от западни клубове", завърши шеговито Майлъла.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено и нормално Майкале, и така трябва да бъде.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съм гледал Леевски : Лудогорец, но гледах Поморие : Леевски и съм склонен да вярвам в трите класи разлика.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е като са 3 класи що не биха бе мишок,абе нема нема па като си изпълзите от дупките и започвате да бръщолевите чорбарските ви глупости
15
12
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Не съм цесекар но в случая майкала е прав мачът е договорен това е истината : на кой му пука от това"
14
5
 
19
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Имах едно куче с клепнали Уши,казваше се Майкъл!!!
13
3
 
19
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Господа модератори, коментари от "В" група не са интересни и меродавни! Не хабете място...
12
5
 
18
 
! Отговори
Разградлия преди 8 години
Лудогорец може и да е бил с 3 класи над Левски, ама преди година, сега е в лоша форма.
11
3
 
26
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
Майкъла да си гледа отборчето, в което всички изпитват оргазъм, ако бият или не получат гол , нищо че са във В група. Сами се закопаха на дъното и сега реват срещу всички, все едно другите са виновни. И да е купен, това как обяснява факта че ЦСКА дължат над 50 млн. лева и нищо чудно да фалират? Жалко, вместо тоя да гледа как да помогне на отбора, взел по-лесното решение, да плюе по другите. Както се казва когато не можеш магарето бий самара.
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 8Еб...ти простотията си написал !!
9
2
 
15
 
! Отговори
майорски преди 8 години
До Анонимен 1Разградчанин в Лудогорец може и да няма ...ама има футболисти там ....в Левски е пълно със софиянци ама един истински футболист няма !Докато в БФС и БГ-футбола върлуват разни ангентчета които гледат само как да исмучат българските отбори за пари ...фурбол няма да имаме ...Цялата мафия ...занимаваща се със покупко-продажба на играчи трябва да се изгони ....всеки новоизлчпил се едвокат ..има няма опит...има няма пари почва да продава и купува играчи ... СРАМ !
8
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, които практикуват аматьорски футбол нямат право да коментират професионален такъв!
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше бил Лудогорец щяха да намалеят приходите на Домуса от тв права . Човека си гледа интереса , пък така и с Бойко в добри отношения може да му пуснат ефтин ток :)
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лудогорец нямат нужда да продават мачове те самос парите от ШЛ от последните две години могат да изкарат без проблем 5-6 години......
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пък ЦСКА - бистиршките тигри не бе уреден случайно. Хайде! никога в историята си не е имало случай Левски да не играе за победа. Просот Лудогорец пак си станаха селския отбор който си бяха.
4
4
 
23
 
! Отговори
а сега де преди 8 години
И мача с Милсами беше уреден. Не може отбор, които няма дори стадион, да изхвърли великия Лудогорец.Лудогорец са продажници. Тази година поне 5-6 мача са продали. Кой знае колко пари са събрали от тези далавери.
3
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя па Майкъла кво се обажда?Разбирам да си коментира ЦСКА и В група, ми то тръгнал да коментира два от трите най-добри отбора на А група.
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истина е ,че в момента няма много стойностни играчи в Левски,но играят колкото могат,но играят в А група, а не А окръжна ,! Хайде стига Вашите комплеси!Уредени мачове и съдии са Ваш специалитет!БФ то още ги е стах,но май вече ,претрупват !Все пак не сме 1948г.
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То в лудогорец има ли поне един разградчанин ?