Мъри критичен след погрома от Атлетико Мадрид

Допуснахме няколко грешки, заяви треньорът на Астана
22 окт 2015 14:54, Красимир Ангелов
4
Мъри критичен след погрома от Атлетико Мадрид
Снимка: Булфото

Станимир Стоилов не беше доволен от представянето на Астана в защита при загубата с 0:4 от Атлетико Мадрид на "Висенте Калдерон" в мач от Шампионската лига.

"Поздравявам съперника за заслужената победа. Мисля, че през първото полувреме отдадохме повече респект на Атлетико от необходимото. Допуснахме няколко грешки в защита при статични положения", сподели Мъри.

"След почивката заиграхме по-уверено и стигнахме до ситуации, но не успяхме да реализираме. Третият и четвъртият гол сами си ги вкарахме. Допуснахме доста груби грешки в отбрана, които се превърнаха в попадения", коментира българският специалист.

Той посочи, че в мача са липсвали доста футболисти. "Взехме решение да оставим някои от титулярите в Астана, но и с тях щеше да ни бъде трудно да спечелим тук, въпреки че не се знае как щеше да се развие мача.

В следващия мач като домакин на Атлетико ще се опитаме да покажем максимума на възможностите си. Надявам се да получим солидна подкрепа и от трибуните. Ще се постараем да играем така, че да получим шанс да спечелим", каза още Стоилов.

Наставникът на испанците Диего Симеоне очаквано беше доволен от победата. "Справихме се добре с мача и се възползвахме от нашите шансове. В Астана ще бъде различно. Ще бъде много по-трудно. Ще отидем с най-доброто там и ще се опитаме да победим", заяви Симеоне.

Всички новини след снощните мачове в Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сбъркан ни манталитета защото сме най бедната,корумпирана,крадлива,разграбена,сасипана,разединена държава.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко е до манталитет. Българинът винаги плюе по събратята си. Манталитета ни е сбъркан просто. Аз съм горд че съм Българин с такива хора като Мъри Стоилов. Света го признава, ние не!
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъри ,каде си тръгнал с това одборче.