Майкъла като Ким Чен Ун: Да обесят гробокопачите!

"Ако трябва и с дявола да се съюзим, но ЦСКА да е в елита"
8
Майкъла като Ким Чен Ун: Да обесят гробокопачите!
Георги Илиев. Снимка: Булфото

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла заяви, че хората, които са пратили "червените" във "В" група, трябва да бъдат публично обесени на стадиона.

"Това беше най-голямата глупост! ЦСКА още догодина трябва да се върне в елита и да бъде управляван правилно, без нови "спасители". Хората, които не платиха лиценза, са за публично обесване на стадиона", каза пред Gol.bg Илиев.

Запитан на въпрос кой предпочита да управлява "армейците" – Гриша Ганчев или Васил Божков, Майкъла отговори: "Няма значение. Ако трябва ЦСКА да се съюзи и с дявола, но още от следващия сезон да е в елита. Там е мястото на този отбор".

"Божков излезе с план за ново дружество от "А" окръжна група, сега иска да оздравява клуба. Кое е вярното? Ако отидем в най-ниското ниво на футбола, се губят още пет години", добави бившият защитник.

Той коментира и изказването на изпълнителния директор на ЦСКА Пламен Марков, който заяви, че е невъзможно "червените" да бъдат оздравени. "Защо да е невъзможно? Той заема тази длъжност и трябва да излезе пред медиите и да каже точно и ясно какви са плановете. Защо никой не пита БФС дали може сливане с Литекс? Защо никой не дава ясни отговори и феновете се заблуждават?".

"Червената общност се разцепва, което е пагубно. И питам защо оздравяването да е невъзможно? Това не е труден процес. В "А" група за 5 години ще се изплатят 10 милиона лева. Останалите дългове се разсрочват. Не е сложно! Но въобще ЦСКА не трябваше да отива при аматьорите", завърши Майкъла.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ае стига ни занимавахте с този скапан отбор, играеш в скапана държава и скапано първенство. Цялата битка е кой ще грабне имоти и пари.
1
2
 
4
 
! Отговори
Вътовски преди 8 години
ЦСКА става на ЦСКГГ

Спонсорирани публикации