Божинов спаси Партизан от голям резил срещу последния

Българският нападател вкара два гола при ремито 2:2 срещу Рад
13 дек 2015 17:15, Красимир Ангелов
14
Божинов спаси Партизан от голям резил срещу последния
Снимка: Instagram

Валери Божинов спаси Партизан от голям срам срещу последния в сръбското първенство Рад. Българинът влезе като резерва и вкара два гола за равенството 2:2 в мач от предпоследния кръг преди зимната пауза.

Нападателят отново бе закотвен на пейката първоначално, докато неговият сънародник Иван Бандаловски излезе сред титулярите.

Бившият нападател на Манчестър Сити обаче влезе в 59-ата минута точно преди домакините да удвоят аванса си, но с попадения в 73-ата и 84-ата минути той донесе точката на тима си.

Стрелецът и в двете ситуации засече успешно центрирания в наказателното поле.

След 21-ия кръг Партизан, който през седмицата се провали в Лига Европа, отпадайки още в груповата фаза, остана на 5-ото място в класирането с 33 точки. Рад дръпна с една позиция и вече е предпоследен с 16 точки. Убедителен лидер с 18 поредни победи е Цървена звезда с 59 точки.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Спортисти ко искаш преди 8 години
Здраво го наиграха Валерката, но не му завиждам... Разбрах, че Гришатата е тръгнал по същия път. Дано не го наиграят и него :)
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
с малко мозък -така става .Нискоинтелигентен -и затова не можа да развие таланта си и го загуби.А това че стана чалгар и сменяше чалгаджийки,фокдиви и прочие кифли си е негов проблем.Пълнолетен мъж -сам си избира компанията.Като е *** ще остава излъган.Да си беше подбрал п о интелигентна компания .На тази снимка защо е с нацупени джуки ,като кифла -защото Николери Е кифла...:)
4
2
 
10
 
! Отговори
Тони Стораро преди 8 години
До АнонименЕй момченце, я не ме сравнявай с Божинката бе. Кой баща те е направил тебе бе? Да го пребия, да му пиша 2, 2, 2!
3
2
 
7
 
! Отговори
Самотния рейнджър преди 8 години
Браво бе ! Все така да правиш !
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това тони стораро ли е?
1
5
 
28
 
! Отговори
Информирания преди 8 години
До АнонименПреди време беше някакъв футболист мисля, ама не му потръгна и сега играе за удоволствие в срамни отбори. Беше по едно време с онази Николета, ама тя като му изяде парите и го остави или нещо такова.

Спонсорирани публикации