Оплюха Тудор заради Митко Бербатов

Хърватският треньор на ПАОК си навлече гнева на пресата
14
Оплюха Тудор заради Митко Бербатов
Снимка: Reuters

Хърватският треньор на ПАОК Игор Тудор си навлече гнева на местната преса заради неумението си да използва звездата на тима Димитър Бербатов.

Още по темата

"Тудор предпочита Атанасиадис, който тича повече. Да не би Ривалдо да търчеше като куче, когато бе в АЕК? В тима има още девет човека, които могат да бягат. Бербатов няма нужда да го прави.

Тази комедия с него трябва да приключи. Нека да се вземе един класен футболист, който да играе зад него и двамата да комбинират заедно. Или просто да се смени стилът на игра. Всички сериозни тимове играят с четирима в отбрана за разлика от ПАОК. Именно това пречи на крилата", изригна ядосано Ставрос Колката в сайта "sdna.gr".

Освен това медиите в южната ни съседка обявиха, че Атанасиадис вече мисли да напуска "Тумба" и отказва да поднови договора си с клуба.

Вземете Бербатов!, този призив получиха шефовете на австралийски тим. Медия подучи управата на "Аделаида Юнайтед" какво да прави, за да привлече повече фенове на стадиона.

"Той е просто идеален. Може да повлече останалите за бой", коментира журналистът Тери Антъни. Според него Митко ще бъде еквивалент на Алесандро дел Пиеро, който предизвика фурор на другия край на света.

Още футболни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
Според мен с право критикуват треньора. Бербатов и на младини не тичаше кой знае колко. Всеки, който обича футбола знае, че това е проста игра за умни хора, а не спринтова дисциплина. Тичането и бързината наистина помагат, но не са основното във футболната игра. А треньора не може да не е гледал играта на Бербатов преди да го вземе, би трябвало да е наясно, че Митко не е житен бегач....
8
2
 
2
 
! Отговори
пророка Олег преди 8 години
Митко е симпатяга и имаше некои проблясъци като футболист. Иначе нека признаем не е кой знае каква звезда или талант. Имам предвид в световният футбол. Около средното ниво е . За разлика от Камата, който е световен футболист и който си пие кафето с Марадона. За какво говорим?Ицо го знае целият свят поради една проста причина: раздаваше се на терена и играеше с душа до край. Митко е друга бира. Амин
7
1
 
3
 
! Отговори
токо преди 8 години
Бързо го разкриват вече !!!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 6 Този който иска ще види хубавото в играта на Бербатов и приносът му за отборите за които е играл. Този, който не иска ще види пропуските, една единствена изпусната дузпа за купата, и други негативни неща от неговата игра. Както каза Стоичков в тази игра няма АЗ АЗ И АЗ както обича да казва бат Бойко а има отбор. Никой не е по-голям от отбора в който е защото именно съотборниците и личните ти качества правят от теб това което си!
5
3
 
12
 
! Отговори
Насо преди 8 години
Голям играч е Бербо, интелигентен! Има и други преди него, но се радвам че този е българин, да ни слави след Ицо Стоичков, че другите са по-големи на претенции от колкото на реални стойности.
4
7
 
7
 
! Отговори
ч преди 8 години
Бербатов е много голям футболист,който раэбира си го притежава
3
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"Пропаднаха" ? Юнайтед при престоя на Берба взе две титли и още купи. Монако след пребиваване във Втора френска дивизия с Бербатов стигна до второто място в шампионата и следващия сезон до 1/4 финал в Шампионската лига. А Бербатов почти сам остави Фулъм в елита един сезон.Но за хейтърите няма истина, а само простичка, осакатена злоба.
2
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
този тип където е бил всички отбори са пропаднали : Ман. юнайтед , Фулм , Монако сега е ред и на гърците
1
7
 
7
 
! Отговори
swet преди 8 години
Правдив коментар с верни изводи за нескопосника Тудор и грешната тактика. Само не мога да се съглася, че Бербатов "ходел" по терена! Да знаете, че линковете отдолу с голове на Бербо са абсолютно неверни фалшификации, щото той "не тича":vbox7/play:d19c8bca6fvbox7/play:aaec469cdevbox7/play:279c96fc56vbox7/play:749783d74fvbox7/play:03cc01ba08?pos=srcvbox7/play:03cc01ba08?pos=srcvbox7/play:910650abe7