Влюбеният Гришо мачка наред – мина и през Троицки

Наказателната акция в Бризбън завърши с 2:1 сета
7 яну 2016 10:03,
38
Влюбеният Гришо мачка наред – мина и през Троицки
Снимка: Reuters. архив

Тенисист №1 на България Григор Димитров удари с 2:1 сета (5:7, 7:6, 6:2) Виктор Троицки (Сърбия) и продължи наказателната си акция в Бризбън пред погледа на новата си любов - Никол Шерцингер.

Така Гришо се класира за четвъртфиналите и очаква да разбере името на следващия си съперник – нов мач с Роджър Федерер или супер изненада и спор за полуфинално място с Тобиас Камке.

В мача нашето момче вкара 67% от първите си сервиси, спечели 70% от точките си на тях и направи само една двойна грешка – при мачбол.

Както е известно, Гришо стартира отлично годината, след като победи Жил Симон, а сега дойде ред и на Троицки.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
3
 
! Отговори
75 преди 8 години
Нормално е българите да не обичат Григор.Има пари,е***е хубави жени...Един от най-добрите в света в своята област.Беше 10 в света.Сега май е към 20-ти.Да попитам пишещите тук-доктори,адвокати,шофьори,шпакловчици,метачи на улици и т.н. Вие на кое място се поставяте в света във вашата професия.Първо,десето,хиляда,един милион или...
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Утре Дядя Федя ще му види сметката на ***.
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Следващият мач с Дедо Роч, 6:1, 6:1 и bum-bum mother fucker, *** пак хвана влака.***, да триеш надписи по гробовете на семейството си, цър*вул!
17
4
 
6
 
! Отговори
75 преди 8 години
Гришо е по-умен от вас. Вие се карате Никол или Маша. Той е намерил решение-и двете.
16
4
 
9
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
До 22Тя ли го почва, той ли я връзва с белезници за пилона / кревата / ... нямна значение - иводът е един на нас БЪЛГАРИТЕ като върви орането - всичко друго върви!!! Да ни е жив и здрав "орача" и голям берекет да ожъне!п.п. Мразещите - иска ви се и на вас таква "нива", ама я гледате само екраните и злобеете по форумите.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И как няма да мачка, нали кака му Шерцингер е до него и го ... стимулира!
14
2
 
13
 
! Отговори
Elle преди 8 години
Е, сега кажете, че любовта не дава криле!:)
13
15
 
8
 
! Отговори
мнение преди 8 години
Ромите се поддържат.И от Хасково и от Франция.
12
2
 
21
 
! Отговори
Селянина преди 8 години
Що да е влюбен бе, може просто да си я ръга момчето, ама и вий сте едни търпунгери !!!
11
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига се е напъвал вече в това турнирче с 250 точки за победителя само...Един полуфинал в Мелбърн и се е върнал в топ 20...
10
2
 
29
 
! Отговори
77777 преди 8 години
Сред първите 1000 тенисисти в ранглистата слаби тенисисти няма. С още по-голяма сила това важи за тенисистите от Топ 100. В този смисъл много силни тенисисти са: Григор Димитров, Жил Симон, Троицки, Федерер, ... и всички останали в Топ 100. Разбира се има и сред тях различни по сила тенисисти, както и тенисисти в различна моментна спортна форма. Да си 8-ми или 28-ми в световната ранглиста е огромно постижение и на който не му харесва да вземе да се класира по-напред от 8-мо или 28-мо място.
9
16
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Много ще да е била наказателна, щом е била в три сета, два от които много оспорвани! С такова заглавие човек ще си рече, че Григаря е бил 6:0, 6:1, а то какво било...
8
5
 
22
 
! Отговори
инж. Андреев преди 8 години
Мачкай, Гришонди! Гордост за нацията!
7
16
 
21
 
! Отговори
Северозападняк преди 8 години
Тоа ако тръгнье с Лили Иванова 100 години ше е пръв.
6
2
 
15
 
! Отговори
о преди 8 години
До ХА-ХА-ХА !Ти си за психиатър, бе. Дано ти помогне за да разбереш какво отклонение си.
5
0
 
52
 
! Отговори
До 5 преди 8 години
Що за глупости? Просто миналата година Григор игра изключително слабо и си "заслужи" мястото в ранглистата. Дано си е взел поука. С нов треньр, ново гадже, а дано и нов къмет.
4
51
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Кукловодите дръпнаха ушите на Гришко. От тенисист в ТОП 10 за предишната година го свалиха извън първите 30. Така е като имаше дързостта да ходи с рускиня, пък била тя и гражданката на света Шарапова.Сега Гришко е на правилната позиция. Има си за гадже мулатка. Евроатлантическите ценности на мултиетническото общество вече са защитени. Нищо, че е с 14 години по-дърта мадамата.И .. Гришко тръгна напред и нагоре.Ех, завиждам им на щастливците, които цял живот могат да бъдат послушковци !
3
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Започнах да гледам мача , когато ситуацията за Гришо бе отчайваща при загубен първи сет и 1на 3 в негова вреда. Радвам се , че от този момент започна подема на играта му След голямото му предимството в тайбрека на втория сет и последвалото изравняване предполагах, че мача се изплъзва окончателно, но за радост отново върховна концентрация и майсторство и сетове се изравниха. Радвам се за победата и дано в мача с Федерер покаже максимума си пък каквото стане. Успех Гриша !
2
2
 
49
 
! Отговори
s преди 8 години
Еййй браво на Григор, много му се радвам!Искам и Федерер да смачка. Давай Гришо!
1
4
 
40
 
! Отговори
Хах преди 8 години
Аре , крайно време е бейби Федерер да победи Федерер , иначе си остава Казанова на тениса ...