Тийнейджърка изхвърли Пиронкова от Сидни

Белинда Бенчич надделя в два сета срещу българката
12 яну 2016 09:30, Александър Попов
15
Тийнейджърка изхвърли Пиронкова от Сидни
Снимка: Reuters

Първата ни ракета в тениса Цветана Пиронкова отпадна във втория кръг на турнира в Сидни, след като бе победена в два сета от швейцарската тийнейджърка Белинда Бенчич.

18-годишната й съперничка я проби още в първия гейм, а с втория си пробив затвори сета в своя полза - 6:3.

Вторият сет започна добре за Пиронкова и тя поведе с 3:1 гейма, имаше преднина от 40:0 за 4:1, но не успя да го затвори. Това върна в мача Бенчич и тя затвори мача с нов 6:3.

Така Цветана напусна турнира с победа на старта над Леся Цуренко, с коят прекрати черната си серия без успех от средата на миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
още от Спорт: "Ван Гаал се ИЗЦЕПИ........."Би трябвало да се добави, че този жаргон влезе отвън, респ. американски стил, освен от филми, налаган навсякъде.Друг въпрос е, че пишещите едно изречение не могат правилно да построят, важи и за водещите и интервюираните по телевизията. Направо боли глава от тях.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Сократис 1Няма нищо за чудене.Надойдоха едни провинциалисти от гората и започнаха да се правят на журналисти, доктори,адвокати, ресторантьори и какви ли не, та дори на премиери и президенти.Наложиха изказа и КУРтурата си.Всичко е "нормално" .............. за тяхЗАКРИВАЙ!!
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шепата ми е по-добра от тая скумрия.
9
2
 
2
 
! Отговори
Плавник преди 8 години
Нормално! Пиронкова е много зле от 2 години, че и повече, насам. Не знам защо не сменя треньора или нещо друго да промени, за да се пробва да подобри играта си.Иначе ясно, че Белинда е по-яката. Цветанка е вече дърто магаре. Все иска младите розички.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 9Да, ама имаш само шепата си :)
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да им се изхвърля и на двете в розичките.
6
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 8 години
До 4Да рониш крокодилски сълзи по най-големия разсипник на "демократична" България под статия за тенис, си е жива диагноза. Обаче, за да съм обективен, тези дни Командира ми се издигна в очите, като каза, че трябва да изгоним турския посланик! Тц, тц - не знаеш накъде ще задуха вятъра...Колкото до Цвети - явно още не може да влезе в релси вече 2 години. Ще се радвам да се появи ново попълнение, което да я отсрами. А дано, ама...
5
3
 
5
 
! Отговори
до Сократис преди 8 години
Айде стига се прави на много умен. То като че ли всяка дума има по едно значение. В случая добре са го написали.В случая важното е, че Пиронкова от близо година и половина е пълна мърда и за нищо не става на корта.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление държавата не финансира по никакъв начин различни от футбол спортове. Най-много пари се наливат в този спорт, създават се всякакви площадки за игра, но другите спортове замират или не се развиват въобще. Вземето примерно състезанията по художествена гимнастика, та държавата не им осигурява поне да спят в свестни хотели, не им осигурява добри уславия, а тези момичета се състезават и сляват България. И това не е единствения пример....
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РеалистКостов е виновен, че няма млади тенисисти.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В днес.бг любимите изрази са: "отсече" за разни гейзери, които през живота си не са отсичали нещо друго освен кожена палка."живакът чукна" за термометри, които от 30 години не използват живак.и "разгроми", "изхвърли" и "прегази" за спорт, дори ако този спорт е шах.
1
4
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Няма да дочакаме сериозни постижения от "Цвети"! Но ми е чудно как вече 3-4 години същата се води най-добрата ракета на БГ. Няма ли други надежни тенисистки? Има нещо сбъркано в този спорт- да третираш/играеш редовно/2-3 пъти седмично/ тенис се искат доста пари, примерно 120-150 лв.месечно;през зимата и 200 лв. не стигат...Как да стане масов спорт? Изобщо има ли за деца до 12 години безплатни тренировки на тенис, поне за напреднали? Случаят Григор с баща треньор на училище е твърде рядък...

Спонсорирани публикации