Гришо определи Долгополов за опасен съперник

Димитров благодари на българските фенове за подкрепата
13 яну 2016 12:30, Красимир Ангелов
9
Гришо определи Долгополов за опасен съперник
Снимка: Reuters

Ракета №1 на България Григор Димитров заяви, че съперникът му на 1/4-финалите на турнира в Сидни – Александър Долгополов, е опасен.

Украинецът се класира за тази фаза, след като надигра квалификанта Александър Саркисян (САЩ) със 7:6(6), 6:2. Гришо обаче има положителен аванс срещу поставения №8 в схемата – 3 победи от 4 мача, като загубата му датира от 2011 година. "Изиграли сме доста мачове помежду си, той е опасен играч", каза хасковлията, след което коментира и успеха си над уругваеца Пабло Куевас със 7:6(2), 6:4.

"Хубаво е, че затворих мача в два сета. Мисля, че в началото Пабло играеше много добре, но аз стоях добре на корта, изиграх много солиден тайбрек, а след това направих пробив във втория сет и оттам нататък нещата станаха малко по-лесни", добави Димитров.

Накрая той не скри радостта си и от подкрепата, която получава от родните фенове. "Отново имах голяма подкрепа. Виждам много български знамена. Благодаря", завърши Гришо.

Още тенис новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
македонац преди 8 години
Каков украинец е Сашо Дългополов он е бугарин в Украйна щом фамилията му завршува на ОВ значи е бугарин ако заврашува на СКИ е македонац ова ке буде мач между двоица ***.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Калоян, неможеш, незнаеш, нетаковаш се пише отделно не можеш, не знаеш, не таковаш.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Калояне научи се да мислиш логично, и няма да трябва да ти преподавам английски.поздрави от ав$тралия
4
2
 
5
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Сидни, научи се да пишеш грамотно. Ако неможеш, пиши на английски.
3
0
 
10
 
! Отговори
Йордан преди 8 години
Здравейте,В последните дни започнах леко да се дразня, че нашите медии постоянно пишат за Григор като Гришо. Галените имена, прякорите и т.н. показват симпатии, наистина. Някои други български "родолюбци" пък изменят буквичка от това има, само и само за да покажат антипатия и да загатнат за големите си комплекси за малоценност.Да се чули някога, уважаваща себе си медия, да пише за Федерер с умалителни именца? Като Роджи, и т.н. Не. Пише се за Федерер, Роджър и т.н. Това показва уважение...
2
8
 
7
 
! Отговори
oт Сидни Ав$тралия преди 8 години
браво!Историята ни учи че славните неща в БГ са дошли имено отвън!И аз като него тук в Сидни съм като един Левски - ако пИчеля, пИчеля за цял народ, ако губя губя само себе сиРодения да пълзи не може да лети. А Орела напуска страната и отива където поиска, връща се когато поиска и винаги си остава Орел където и да отиде,а врабеца си остава закотвен цял животДовиждане от Сидни Ав$тралия
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
za toq i boiko e opasen

Спонсорирани публикации