Спортисти и треньори бяха наградени с почетни звания от Българската карате киокушин федерация

26-ма талантливи български спортисти с плакет и сертификат за високите си спортни постижения
18 яну 2016 12:18, Златко Желев
3
Спортисти и треньори бяха наградени с почетни звания от Българската карате киокушин федерация

а втора поредна година Българската карате киокушин федерация награди най-заслужилите спортисти и треньори в ударното бойно изкуство.

Събитието се проведе на 16-и януари, от 17:00 часа в модерния четиризвезден Хотел & СПА Азалия, разположен на морския бряг в курортa „Св. Св. Константин и Елена“. На мероприятието присъстваха видни настоящи, бъдещи и бивши шампиони.

Общо 26-ма талантливи български спортисти, прославили най-твърдия стил в карате, получиха плакет и сертификат за високите си спортни постижения в различни първенства и държави по света, бяха удостоени и със спортни звания.

Най-високо признание – „Заслужил майстор на спорта“ получиха Станислава Бойчева, която се класира на I място на Световното първенство в Хабаровск, Русия и на II място на Европейско първенство в Берлин, Германия и Деян Братков и Христо Георгиев, завършили на III място на Световно първенство в Хабаровск, Русия.

С почетното звание – „Майстор на спорта“ бяха отличени: Георги Дойчев, Александър Петров, Генади Стоев, Ия Костова, Александър Йорданов, Митко Янев, Михаела Иванова, Дилян Николов,  Беркджан Шен и Андрей Андреев. Те успяха да извоюват от I до III място на Европейските първенства в Берлин и Естония.

Имената на младите таланти, които бяха удостоени със званието – „Кандидат майстор на спорта“ са: Ивайло Маринов, Валентин Вълчанов, Иван Попов, Сара Иванова, Алекс Вълев, Стилиян Петков, Любомира Николова, Наталия Маринова, Васил Димитров и Сенай Хасан. Те се представиха изключително достойно на редица силни международни прояви, като Европейското първенство в Естония и Откритото първенство на Русия.

Трима от треньорите в БККФ, работещи за развитието на спорта на световно ниво и подготвящи шампиони, получиха сертификат „Заслужил треньор“ - Живко Андреев и Иван Иванов от СК „Самурай“ – гр. Бургас и Драган Драганов от СК „Шампион“ – гр. Първомай.

Отличията са доказателство за стремежа на спортистите, да дават най-доброто от себе си. Нека продължават да прославят България и през 2016г. и подобряват спортните си постижения.


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Е на Станислава Бойчева световната титла е отнета, поради употреба на допинг. Какви награди получава тогава ?
1
0
 
2
 
! Отговори
Рая Раева Петилдева преди 2 години
- Намръзна ни тая Федер акция, но като сме свикнале?
- А не може ли някак така и отзади пак и пак и пак и пак ма без потура?
- Ооох, че харнооо.... ми кат сме свикналее?